lauantai 11. helmikuuta 2012

Lexingtonit halusivat meille väkisillä..

Onko kenelläkään ideoita tuohon hyllyn päälle, mitä sinne voisi keksiä? Olisiko joku tekstijuttu kiva vai joku esinekö? Se huutaa nyt jotain sinne päälle.. Pyyhkeet tulevat siihen alas roikkumaan..
Kuva ei ole häävi, sillä yläkerran kylppärissä on kaksi suurehkoa (kylppärin ikkunoiksi suuria!) ikkunaa, joita vasten kamera ei oikein tykkää toimia.. Kokeilin eri keinoin kuvata huonetta, hieman heikolla menestyksellä.. Mutta siis pointti oli se, että olen niiin onnellinen kun olen saanut tuon vessapaperitelineen seinään ja sen lisäksi vielä kesällä ostamani seinähyllykön, joka tuo vähän pehmeyttä kylpyhuoneeseen.
Kävin päivällä Wanhan ajan sisustuspuoti K&K:sta hakemassa kaipailemani ripustuskoukut ja sieltä tarttui mukaan Lexingtonin perusmallistoon kuuluvia harmaita pyyhkeitä, keittiöpyyhe ja pari tyynyliinaa, jotka tosin odottelevat vielä tuolla esillepanoa ja ensipesujaan.

Tuo Lexington merkkinä on minulle hieman liian merihenkinen yleisilmeeltään, mutta jotain pikkujuttuja sieltä mallistoista aina silloin tällöin mukaan lähtee, kunhan ne eivät ole liian amerikkalaislippumaisia, sinipunakirjavia ja tosiaan merihenkisiä. =)

Tykkään muuten tuosta yläkerran vessasta, kun se on niin valoisa. Se on todella ihana piirre kylppärissä, että siellä on valoisa ja jotenkin niinkun raikas tunnelma. Nuo ikkunat tekevät paljon. Ja meillä kun ei ole katsottu ainakaan vielä tarpeelliseksi sinne suihkua laittaa (siellä on varaus sille olemassa, kun vaan nakkasee seinään kiinni) niin tilaakin on ruhtinaallisesti lasten kanssa iltatoimet suorittaa. Lisäksi tykkään yläkerran kylppärin olevan muutenkin hyvin onnistunut väritykseltään, musta-valkoinen on vaan niin helppo ja toivottavasti siihen ei ihan hetkessä kyllästykään.

Ps. Taitaa ystävänpäivälahjoissakin olla tänä vuonna Lexingtonia.. (jos nyt edes ystäviä ennättää tapaamaankaan tulevalla viikolla, arki kun on sellaista haipakkaa)

1 kommentti:

  1. On kertakaikkisen kaunis hylly ja ihanan valoisa kylppäri. :) Voisko hyllyn päällä olla muutama varapyyhe odottamassa ja joku pieni sievä "roikkuva" viherkasvi, esim. muraatti? :)

    VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!