lauantai 18. helmikuuta 2012

Operaatio kirppisvaatteet

Olen olemassaankin melkoinen hamsteri, siinä onkin hyvä syy siihen, miks joka paikka täyttyy tavarasta ja ennen kaikkea vaatteista! Pari kertaa vuodessa olen normaalisti jaksanut kirppispöytää pitää, vaan nyt tämä vuosi on kyllä ollut omaa luokkaansa ja kirpparit on rakentamisen tiimoilta jääneet kyllä. Muutama satanen sieltä on yleensä tullut ja hyvin on mennyt vaatteet, mutta joskus on oma jaksaminen ja ajankäyttö laitettava tuon edelle.
Kirppissäkkejä alkoi sitten kertymään.. Neljältä lapselta tulee paljon vaatetta ja kenkiä, varsinkin kun vanhin on niin eri ikäluokkaa kuin pienet, ei heillä vaatteet niin hyvin kierrä. Sitten keskimmäiset taas ovat miltei saman kokoisia, joten heille on ostettava housut ja paidat yleensäkin samaa numeroa (ja he haluavat samanlaisetkin vielä!)..
Onneksi nyt tarjoutui tilaisuus auttaa virolaisia huonompiosaisia ihmisiä ja sain kolme isoa jätesäkillistä + jättimatkalaukun täynnä vaatteita ja yhden kaupan kestokassillisen vaatetta lähtemään Viroon. Aivan huippua! Kaikki saivat jotain. Minäkin sain hyvän mielen, kun sain auttaa toisia ihmisiä. =)

(kuvassa perheemme pojat 10v, 2v, kohta 4v ja 5v)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!