tiistai 28. helmikuuta 2012

Saunaprojekti etenee

Flunssa on talossa edelleen, vaan saunaprojektin on edettävä. Isäni tuli tänne vähän saunahommiin avuksi (voitte vetää rastin seinään!) ja tällä hetkellä miehet ovatkin hankkimassa kompressoria ja naulaimia projektia varten. Tänään on hakusessa myös saunan seinä- ja kattopaneelit jotka ovat sitä lämpökäsiteltyä tervaleppää, mitä kylppärin katto jo on muutenkin. Eilen kävi sähkömies muistelemassa menneitä ja miettimässä, mitä tuolla saunaosastolla tulisikaan tehdä vielä ja kiuas on tosiaan kotiutunut meille jo lauantaina kivineen ja ohjausyksikköineen.

Niin ja eilen mies toi Starkista tuota aiemmassa postauksessa mainitsemaani kivijuttua kiukaantausseinää varten, joku levy sinne vielä vissiin pitää hakea myös, mihin ne kiinnitellään.. Tässä kävi nyt niin, etten itse livenä nähnyt koko tuotetta ennen kuin omassa kotona, mutta on se ihan jees onneksi. =) En uskaltanut enää miehelle sanoa, kun hän soitti ja oli sen jo ostanutkin, kun kysyi että palauttaako hän vai tuoko kotiin... ;) (Kerrankin mies oli nopea liikkeissään, yleensä kun EI ole.)

Ensi viikolla pitäisi tulla sunsaunalta ne lauteetkin. Täytyy muuten kertoa, että on ollut hauska asioida sunsaunan myyjän kanssa, oikein miellyttävä mies ja hauska.

Allekirjoittanut pysyttelee edelleen neljän seinän sisällä, kuumetta on nyt ollut viikon ja tuntuu, että poskionteloihin on mennyt tämä tauti.. Kohta taas lääkäriin näytille..

1 kommentti:

  1. Pikaista paranemista sinne! Jospa ne taudit lähtee viimeistään uuden saunan lauteilla ;)

    VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!