maanantai 6. helmikuuta 2012

Haaste, jonka nappasin Unelmana koti-blogista

"Kerro (ilman materiaalisyyllisyyttä), mitkä viisi tavaraa ostaisit, jos sinulla olisi kaikki maailman rahat. Tämän jälkeen haasta viisi muuta bloggaajaa."

Unelmana koti -blogista bongasin tällaisen ja haluan itsekin vastata tähän. Helppoahan tämä ei ole, koska lista olisi tooooosi pitkä mikäli ei tarvitsisi rajoittaa tuohon viiteen..

Tässä nämä nyt tulee:
1. Pikkubussi, koska perheemme kulkee tällä hetkellä ylipienellä autolla, johon ei meinaa tavarat reissuillessamme mahtua. Luultavasti reissaisimmekin enemmän, jos autossa olisi tilaa ja se olisi miellyttävämpää.. Meitä siis on nyt 6 henkilöä ja autona Toyota Corolla Verso vm 08/09, eli semmonen seiskapaikkainen johon ei paljon jää sitä tavaratilaa..


2. Haaveilemani lasipaviljonki, ihanalla valkoisella sisustuksella ja reilulla tilalla. Ettei ois ihan mikään pieni kopperoinen. Ja kaunishan sen pitäisi myös olla.. Ja valkoinen suuri ruokapöytä sinne sitten lettukestejä yms.kivaa ajatellen.3. Kaiken kattava saunapaketti valmiina. Se voisi helpottaa kummasti mieheni elämää ja siitä sitten saataisiin nauttia kaikki. Mikä parasta; Se olisi valmiiksi suunniteltu ja toteutettu.. Ihanat valaistussysteemit siellä ja se meidän haaveilemamme KIUAS, joka mielestäni maksaa maltaita..


4. Lastenleikkimiskeskus, puusepäntyönä toteutettuna.. Ettei se näytä semmoiselta hässäkältä eikä liian värikkäältä. Jotain kivaa kiipeilyjuttua siinä voisi olla ja keinuja reilusti.. Meillä ei ihan vieressä ole leikkipuistoa ja koska lapsia on näin paljon, helpottaisi se elämää aikalailla.. Tramboliinilla pomppiminen ja rakennustyömaan keskellä leikkiminen meni vielä viime kesänä, pahoin pelkään että se on aika tylsää tulevana..5. Tää onkin sitten aika paha..Ja ettei menisi pelkiksi rakennusasioihin liittyviksi, niin tähän on keksittävä jotain ihan muuta.. Aidan minä haluaisin pihalle mahdollisimman pian, lasten turvallisuuden vuoksi ja toisaalta verhotkin olisivat ihan kivat.. Ollaan täällä eletty jo puoli vuotta ilman verhoja.. Mutta mutta, mitäs keksisin.. Tavara jonka ostaisin jos ei rahalla olisi väliä... Mmmm.. Ostaisin hillittömän ihanan timanttikoru-setin itselleni. Hemmottelisin itseäni ja nauttisin niistä kyllä vuosikausia. En ole kovin kova pitämään koruja, mutta joissain tilanteissa kaipaisin semmosia hienostelu-jutuiksi. Kyllä, laadukkaat ja kauniit korut voisin huolia. =) Ja eikös timantit olekin tyttöjen parhaita kavereita...?

Ja ketkäs ottavat tämän haasteen vastaan?!

1 kommentti:

 1. Aika hauska...
  mun lista
  1. maailmanrauhakone, jolla mindfuckkaisin ensin jenkit ja sitten talebanit labiili-debiili hipeiksi
  2. kaikille suomalaisille poliitikoille turvanastakengät, kun ne tuppaavat kaatuilemaan kännissä (Katainen-Rusi jne)
  3. ultrakevyt -helikopteri, jollla lentelisin ja pommittaisin vesipommeilla vittumaisia naapureita
  4. oma tislaamo, jossa tekisin maailman parasta calvadosia
  5. muijalle kesäasunnon Toscanasta, jonne se voisi lasten kanssa mennä aina kesäkuuksi

  VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!