torstai 2. helmikuuta 2012

HelpBOX

Meille saapui siis tänään kokeiluun tuollainen HelpBOX lasten lelulaatikkokokeiluun. Ensikokemukset tästä yhdessä lasten kanssa syntyi heti, kun pienet innokkaat apurini aukaisivat postista saapuneen mystisen ruskean paketin. Siinä hetki ihmeteltiin, että onkohan tämä hankala vai helppo koota. Itsehän en ole teknisesti kovinkaan lahjakas, lisäksi minun hahmottamiskyky on varsin heikko, mutta otin siitä huolimatta haasteen vastaan ja rakensin boxin itse. HelpBOXin mukana tuli kuvalliset, helpohkot ohjeet eikä siinä loppujen lopuksi montaa seikkaa ollutkaan mitä tarvitsi huomioida. Kokoaminen oli siis yllättävän helppoa, ennakkopelosta huolimatta.


HelpBOXin mukaan tuli tuollaisia siirtotarroja, jotka rikastuttivat selkeästi heti laatikkoa, niin että lapset innostuivat siitä enemmän. Varsinkin perheemme 3-vuotias (kohta 4v) innostui kuvista. Meille tulleen laatikon mukana oleva teema on City. Pojat innostuivat kaivelemaan pikkuautot esiin ja ainakin tämän ensimmäisen illan HelpBOX on ollut kovassa käytössä. HelpBOXin saa levitettyä auki ja sen päällä leikit sujuvathyvin, laatikon "pohjaosa" jää laatikkomaisella tavalla kiinni eli kolme seinämää jää pystyyn, ne rikastuttivat ainakin autoleikkiä kovin. Päätin aloittaa HelpBOXin kokeilemisen lastentahtisesti, eli pojat saavat alkuun itse ideioida leikkinsä tuon kanssa. (Myöhemmin haluan kyllä testata miten tämä toimii legojen kanssa)Itse en sinänsä ole tekniikan ihmeiden perään, mutta mainittakoot, että HelpBOXin led-valolista kiinnosti pieniä herroja aikalailla. Tuo valo tuo oman mielenkiintonsa leikkeihin, sinänsä en koe sen näin alkuun ainakaan olevan kovin oleellinen seikka lelulaatikossa..Mutta katsotaan, vieläkö HelpBOX romuttaa mielipiteeni tästä.

Neljän lapsen ja yhden äidin testiryhmä on täten aloittanut helpBOXin kokeilemisen, kerron myöhemmin lisää käyttäjäkokemuksia ja laittelen kuvia kunhan saan niitä otettua lisää päivänvalon aikaan.

2 kommenttia:

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!