lauantai 24. elokuuta 2013

Ennen ja jälkeen..

Toukokuussa napsin talon pihalla kuvia, mietin silloin jo että teen "ennen ja jälkeen" kuvia. Näitähän voi jatkaa vaikka joka vuosi jos sikseen tulee. Rakennusajaltakin näitä on näpsitty.
Tässä kuvat suoraan talon edestä päin.
Toukokuussa talomme edustalla seisoi isot pinot pihakiviä ja toisella puolella oikeassa reunassa kuvaa näkyy mukulakiviröykkiö.
Terassi on täysin tekemättä myös tässä kuvassa.
 
Toukokuu
                                                                  Elokuu
Jälkeen kuvassa kiviröykkiöt on siirretty pois ja kivetys on saanut reunalleen mukulakivialueet, edustalle on kesäkuussa rakenneltu kasveille muurialtaat, terassi on heinäkuussa juuri ennen vauvan ristiäisiä saatu kuntoon. Kasveja on istuteltu ja nurmikkoalueita laiteltu, nurmikon siemenen pistin juhannusviikolla tuohon eteen. Nyt se on ajeltu jo noin 5-6 kertaa!
 
Vielä tästä puuttuu. Aita puuttuu ja ulkovalosysteemit puuttuu (niiden johdotukset näkyy kyllä). Aidan viereen tulevat kasvit puuttuu ja niin edelleen. Mutta kaikki aikanaan.
Nyt kun katsoo kuvia, huomaan että ollaan me jotain saatu aikaankin tänä kesänä. Talon taka puolella on jos jonkinmoista projektia vielä, ja edustan valmiiksi saaminen viipyy sinne kunnes saadaan asfaltti tuohon kadun pintaan.
 
Bloggaajan onneksi kuvien rajaamisella saa jo melkein "silmän lepäämään" valmiissa. Tai ainakin melkein valmiissa.
 
 
 

2 kommenttia:

  1. Ihanasti on piha muuttunut kesän aikana!! Eikä haittaa vaikka kuvaa olisi rajattu ;)

    VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!