perjantai 23. elokuuta 2013

Syksy sulkee ovia..

Huomasin, että blogeissa on joku lopetus-buumi päällä. Ei kiva. Aika monta sellaista blogia, joita olen jo pidempäänkin seurannut on laittamassa pillit pussiin tai suunnittelee ainakin pidempää taukoa. Ehkä se on tämä syksy. Ihmisillä tuntuu elämäntilanteet muuttuvan, työpaikan muutokset, tai uusi opiskelupaikka tai jotain muuta vastaavaa tuntuu kaikilla olevan.

Minun blogini on kesän ollut aika "pihalla". Pihapainotteinen siis. Ihmekös tuo: Ulkohommat ovat edistyneet ihan kivaa vauhtia. Voisinkin tehdä jossain vaiheessa "ennen ja jälkeen"-kuvia tänne.
Ihmeemmin sisustushankintoja en ole nyt tehnyt, mutta suunnitelmia on vaikka minkämoisia.
Talven lähestyttyä ja kunhan ilmat viilenee, siirryttänee sisälle ihmettelemään. Ja postailemaankin. Pikku muutoksia täällä on tapahtunut kesän aikana ja niistä en ole vielä täällä kertonutkaan.
 
 Kotiäidin arjessa mukana mennään ja kotia laitellaan, rakennellaankin. Meillä on nyt kaksi koululaista täällä ja kolme pienempää kotosalla kokopäiväisesti.( Kuvassa Alvin harjoittelee syöttötuolissa istumista.) On mukavasti aikaa paneutua taas kotiin ihan erilailla kuin töissä ollessa.
 
Lopuksi vielä haluan kiittää ihania "uusia" ihmisiä joita olen blogin tiimoilta kesän aikana tavannut. Aivan mahtavaa saada tietää ketkä miun blogiani seurailee ja tavatakin heitä. Olenpa jopa sydämeeni yhden blogini seuraajan saanut, niin saman henkisiä ihmisiä satuimme olemaan!
 
MUKAVAA VIIKONLOPPUA KAIKILLE!
 
..Vaikka maailma muuttuu, blogi maailma elää, blogeja syntyy ja kuolee, niin me täällä pysytään. =)
 

1 kommentti:

  1. <3

    ps. jostain syystä tää blogi käyttäytyy kummasti, ei aina näytä kaikkea tai sitten on lukijassa/käyttäjässä vikaa =) Tänkin tekstin missannut..

    VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!