maanantai 9. joulukuuta 2013

Ihanuuksia!

Kävin vähän aikaa sitten Kotkassa sisustusshoppailureissulla (PP`s Decoressa), sieltä ostin kuvan RM:n valkoiset kulhot. Olen niin ihastunut niiden muotoon, että ne ovatkin olleet sen jälkeen koko ajan pöydällä. Kulhojen pohjassahan on teksti "Jingle bells" (muistaakseni), Olen noihin laittanut rusinoita ja pähkinöitä, polttanut tuikkuja ja suunnitellut joulun juhlapöytään tarjoiluastioiksi. Nuo hopeaiset vanhahtavan kuluneeksi käsitellyt lasituikkukipot on ihan perus kippoja muistaakseni Kodinykkösestä. Nekin on ihan kauniit, mielestäni valkoisen kumppaniksi oiva valinta.
Kuusen koristeet odottavat kuuseen pääsyä vielä aatonaattoon asti. Tuskin ennen sitä kuusta laitetaan sisälle. Siis oikeaa kuusta. Tuo lasten valkoinen joulukuusihan meillä on ollut varmaan jo kuukauden ja vaihtanut jo paikkaakin.
Toinen shoppailemani juttu on RM:n U P E A tähtilyhty. Oli kyllä valinnan vaikeus, minkä lyhdyn ostaisin ja useita vaihtoehtoja pyöri käsissäni, TineK:n "kristallisen" näköiset maljakkomaiset jutut, RM:n kristallimaiset tuikkukipot ja sellaiset rouheat lasiset jutut. Oikean valinnan tein, sillä tämä lyhty on vaan niin kaunis, pimeässä kynttilän palaessa tuo valkoisuus oikein hohtaa siitä.
 
Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille! Meillä ei joulustressistä onneksi ole ainakaan vielä mitään tietoa, toivottavasti ei myöskään teillä siellä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!