torstai 12. joulukuuta 2013

Vaaleanpunainen Unelma

Tässä on valmistumassa minun "Vaaleanpunainen Unelmani" tai oikeastaan kaksi sellaista. Tein piparitalon osia hiki hatussa, selkä väärällään ja yritin ennättää saada mummolareissuun mukaan valmiin talon, mutta valitettavasti aika loppui kesken (vauva heräsi neljästi puolen tunnin sisällä ja muutenkin melko levoton alkuyö meillä, ilmeisesti rokotuksista johtuvaa lämpöä..)..! Kerron projektista lisää kunhan on kerrottavaa tai jos on ;)
Meinaan kokeilla kuumamarengin käyttöä koristeluhommissa, kun tuttu leipomoalan ihminen sitä minulle jo viime vuonna suositteli.

3 kommenttia:

  1. Siis voi ei, näyttää nyt jo aivan upealta! Mä sain kans Pisan kaltevan muumitalon valmiiksi viime aamuyön tunteina. EI näyttänyt ollenkaan noin ihanalta. Kuumamarenki on mulle ihan outo juttu. Kerrohan siitä lisää, kun kokeilet :) Ootko tehnyt tuon vaaleanpunaisen pikeerin ihte vai ostanut?

    VastaaPoista
  2. Vautsi vau, näyttää upealta.Täällä odotellaan sitten kuvia lopputuloksesta. Tarkoitus olisi tehdä itsekin piparkakkutalo, mutta joku tosi simppeli malli.

    VastaaPoista
  3. Pikeerin olen muuten itse tehnyt! Ebetyksen blogista olen ohjeen napannut. =) Ja ehdottomasti, jos ei kaikki mene ihan pieleen niin tulee tänne lisää kuvia varmaankin sunnuntaina viimeistään tähän projektiin liittyen!

    VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!