perjantai 13. joulukuuta 2013

Juhlivat pienet ihmiset

Meidän perheen lapsilla on paljon harrastuksia kristillisten asioiden ympärillä. Siksipä Joulu näkyy ja kuuluu noissa harrasteissa kivasti. Kyllä meillä pojat tasan tarkkaan tietävät kenen synttäreitä tässä odotellaan ja miksi joulukuusessa on latvatähti. Mikä ihaninta, tosi kauniita joululauluja pärähtää välillä tulla pienistä suista eriääneen ja välillä samaankin äänen.
Meillä on tämän tulevan viikonlopunaikana useita Joulujuhlatilaisuuksia ja jouluisia juttuja, joihin lapset ovat osallistumassa.
Kuvassa isommilla pojilla on mamman neulomat neuleliivit, vähän tuollaiset puolijuhlavat asut ja pienimmällä Alvinilla on neuletakki jonka minun oma äitini on minulle neulonut ja olen käyttänyt sitä vuosien 80/81 aikana. Eli aika vanha on tuo neule, mutta IHANA!
 
Ps. Jos joku paikallinen kaipaa hyviä vinkkejä hengellisemmistä harrastuksista, joissa on lapsilla oikein kivaakin voi minulta kysellä! Varhaisnuorten ja kouluikäisten sekä leikki-ikäisten lasten toiminnasta minulla on jonkunverran tietoa.
 
MUKAVAA VIIKONLOPPUA!

2 kommenttia:

  1. Aivan ihana tuo neuletakki! Ja miten suloinen pikkuinen sen sisällä <3 Teidän lapset vaikuttaa tosi välittömiltä ja reippailta - kuvissa ei ujosta ollenkaan :)

    VastaaPoista
  2. Ihana lapsuusmuisto ja toimiva edelleen. =) Meijän pojista on tullut pelkkää positiivista palautetta kerhostakin (ja päiväkodista silloin kun olivat siellä). Ovat hyvätapaisia ja luottavaisia poikasia. Joskin tuolla kerhossa nyt on pienoinen ongelma ollut se, että pojat leikkii lähinnä keskenään vaikka ovat kerhoon menneet hakemaan seuraa leikkeihinsä. =P

    VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!