perjantai 6. joulukuuta 2013

Itsenäisyyspäivä 6.12.2013

Tänä vuonna emme pääsekään seuraamaan perinteisiä Linnan juhlia telkkarista itsenäisyyspäivänä, mutta uskon että juhlan tuntua saadaan aikaan ilmankin. Jos nyt voin kritisoida asiaa, mielestäni Tampreelle siirretyt juhlatkin olisi voinut jättää juhlimatta ja käyttää senkin rahan veteraanien hyvinvoinnin edistämiseen.
 
Juhlan tuntua meillä kuitenkin on ilmassa.Ainahan voi kattaa kauniin kattauksen kotona pöytään ja tarjota vaikkapa jotain hyvin perinteistä Suomi-ruokaa. Karjalanpaisti ja perunat tai vaikkapa perus makaroonilaatikko muuttuu Gourmet -ateriaksi kun tunnelma on kohdallaan. ;)

Perheessämme on tapana juhlistaa erilaisia asioita. Perinteiset suomalaiset juhlapäivät huomioidaan ja lapsetkin saavat tietää mitä milloinkin vietetään.
Tänään meillä juhlitaan Suomen itsenäisyyttä. Se on hyvin tärkeä asia ja sen kunniaksi sytytämme kynttilän ja leivomme perinteisesti pipareita.
Upeat tunnelmavalot tuovat kimalletta ja glamouria pöydässämme.
Mihinkäs me Linnan juhlia kaivattaisiinkaan!
 
Tunnelmavalot: Airam Electric Hille
 
Ps. Veteraanit ovat olleet lähellä sydäntäni ja heidän toiminta on kuulunut lapsuudessani isovanhempieni elämään. Ukkini oli aikoinaan tietyn rintamamiesveteraaniporukan puheenjohtajana ja tätä kautta lapsuudessani pääsin heidän tapahtumiinsa mukaan. Joskus jopa sain pitää puheen rintamamiesveteraanien juhlatilaisuudessa ja siitä on lämmin muisto sydämessäni.

2 kommenttia:

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!