maanantai 2. joulukuuta 2013

Kaikkihan meistä tykkää kauniista ja..

..ylellisestä, vai mitä se Kevan Ailus oikein tuumasikaan kohun keskellä. Enempää en tuohon kohuun ota kantaa, mutta kyllä meillä kimalluksista, timanteista ja kauniista asioista tykätään. ;)
Kamalan hyvän makuista tuo hopeanauha ei kuitenkaan ole, mutta hauska sillä on leikkiä.
Olin tänään uraan liittyvässä tapaamisessa ja työmenoilla muutenkin (syömässä ;) ), pieni mies sai olla ilman äitiä kahteenkin otteeseen. Meillä on ollut tämän vauvan kanssa aika kova äitiin kiinnttyminen tai miksi tätä nyt sanoisin.. Kun käännän selänkin, poika useimmiten suuttuu ja alkaa huutaa.. Vierastaa jopa omaa isäänsä, niin tekee ihan hyvää olla isän kanssa kotona välillä.
 
Uraan. Opiskeluun. Työhön liittyvät asiat on menossa kivasti eteenpäin.
Asioilla on tapana järjestyä.
 
Alvin muuten on pian 9kk. Mitat neuvolassa olivat 68 senttiä ja 8,3 kiloa noin suunnilleen ulkomuistista. Eli tosi pikkinen ihminen Alvin on. Reilusti miinuskäyrillä mennään. Konttausharjoittelua, pieniä sanoja, paljon naurun remakoita ja pitkiä ulkopäiväunia.

2 kommenttia:

  1. Voi miten suloinen punaposki! Meilläkin tyttö hirmuinen äitiin takertuja, nyt hieman helpottaa kun oppi 9kk kävelemään niin voi jo olla vaikka viereisessä huoneessa kun käy tutkimusmatkoilla. Isän tai mummin hoitaessa itkeskelee ja hakeutuu eteiseen odottamaan. Pikku sirpukka on kooltaan meilläkin, kasvun vuoksi käytiin 9kk neuvolassa. Painoi 7,1kg ja 67cm.

    Soikku

    VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!