sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Repullinen eväitä pihanrakentajalle ensikesään

 Kevätmessuilla käytiin koko perheen voimin perjantaina. Oltiin siellä koko päivä reissunpäällä, yhdistetty shoppailu-miehen työreissu-sukulointi ja kevätmessu-päivä. Eli ei ihan helpoimman kaavan mukaan tällä lapsilaumalla mentykään. Mutta oli oikein antoisa reissu!
 Kevätmessuille menin Biolanin kutsumana, meillähän on pitkä blogiyhteistyöhistoria takana, mutta samalla tapasin myös Robert Boshin edustajaa, jolla oli omia vinkkejä meidänkin kodin rakentamisen ja pihanlaittamisen projekteihin, niistä luultavasti kuulette myöhemmin lisää. ;) -Ihanaa saada kasvot yhteistyökumppaneille ja toisille bloggareillekin!
 Biolanin edustajien ja muiden bloggareiden kanssa istutimme ihanan tuoksuisia yrttejä Biolanin ilo-altakasteluruukkuihin (jospa tämäkin poropeukalo onnistuisi pitämään yrttejä elossa noiden avulla!) ja keskustelimme tämän aikakauden trendeistä pihamaalla. Lisäksi saimme hyvin tietoa lannoitusasioista! Ja juurikin nuo lannoitusjutut on olleet ainakin itselleni todella tärkeitä juttuja. Biolanin lannoitusaineista postailen myöhemmin teille lisää: Huippu hauskat pitkävaikutteiset lannoitepanokset sain kevään lannoituspuuhiini kokeiltavaksi!

 Hyvänen aika miten ihanasti yrtit tuovat väriä tuonne keittiöön ja ILOA! Ihan niin kun Biolanin Ilo-ruukkusarja nimellään lupaakin.
 (Purkeissa: Sitruunamelissa ja Minttu, vasemmalla reunassa näkyy jo rukiista Biolanin taimimullassa kasvamassa oleva rairuoho).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!