sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Kuvien kanssa ongelmia

Hei ja ensinäänkin, nyt olisi paljon bloggailtavaa vaan bloggerin kanssa on ongelmia, onko kellään muulla ollut? Miksi en saa kuvia lisättyä?Laitoin tori.fi-palveluun ilmoituksen torstai-iltana, ostetaan puolelle. Etsin sitä kautta vanhaa ovea ja ompelukoneen jalkoja. -No arvatkaas, sain toistakymmentä vastausta alle vuorokaudessa! Todella paljon siis. Ja vastauksia on tullut edelleenkin, ei onneksi enää niin kovaa vauhtia. Alle vuorokausi ilmoituksen laitosta minä olin jo hakenut kotiin ihanan, vanhan oven ja ne ompelukoneen jalat! Aivan mahtavaa. Meillä on tulossa projekti noihin liittyen ja kuviakin haluaisin laittaa.

Meillä on myös kasvihuoneprojekti kovassa vauhdissa, no, niin kovassa kun se vaan olla ja voi, kun miehellä on harmillisen vähän aina tuota aikaa touhuta sen parissa. Uskonpa kuitenkin, että se valmistuu joskus lähiaikoina ja pääsen sinne kasvejani laittelemaan.

Toivotaan, että saan bloggerin taas toimimaan ja kuvia tänne laiteltua. Vinkkejä kuvien laittongelman ratkaisuun otetaan vastaan tänne kommentteihin ja taijamaija@pp.inet osoitteeseen myös. =)

(Uudella selaimella näköjään sain kuvan lisättyä, kolmea muuta eri selainta kokeilin pitkin iltaa...)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!