tiistai 3. kesäkuuta 2014

Lomalla viimeinkin

 Nyt on eka lomavikko alkanut lapsila. Isoimmat taisivat tietää, että 10 viikkoa on lomaa edessä, itse en ole edes laskenut. Tällä hetkellä kun nuo tulevaisuuden kuviot on vielä niin auki. Kerhot, osa harrastuksista ja koulut ovat nyt poissa kuvioista ja aikataulut elämässä vähän erilaiset kuin arkena.
On se oma hommansa keksiä isoimmillekin järkevää tekemistä ja iloa lomailuun. Ja toisaalta yrittää pysyä pienten päiväunitarpeiden kanssa järjestyksessä. Ollaan varsin menevää sakkia, mutta toisaalta haluan kunnioittaa sitä, että pieninkin saisi nukuttua kunnon unet päivällä.

Kuvissa muuten on meidän yläkerran parveke, jossa lapset tuntuu viihtyvän oikein hyvin. Se on ikäänkuin yksi touhupaikka lisää. Toisaalta siellä voi omassa rauhassa puuhastella ja samalla olla kuulolla muiden lasten touhuista ulkona.

 Iso askel esikoispojan elämässä lienee yläkouluun siirtyminen syksyllä. Äitiähän tuo muutos tietenkin hirvittää, turvallisesta, pienestä tutusta koulusta siirtyminen isompiin ympyröihin, onhan se aika hurjaa! Ja samalla ihmettelen, miten minun vauva onkaan kasvanut noin suureksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!