maanantai 23. kesäkuuta 2014

Maalla

 Moikka ja anteeksi, eilen lupaamani arvonta on siirtynyt tämän päivän iltaan! Lähdimme melko lyhyellä varoitusajalla viettämään Juhannusta maalle ja saavuttiin sieltä viimeyönä. Päästiin nukkumaankin vasta 02 aikaan, joten arvonta luonnollisesti jäi tähän seuraavaan päivään! Saatte siis yhden päivän lisäaikaa osallistua. Arvonta löytyy muutama postaus taaksepäin!
Meillä vietettiin siis pitkää viikonloppua rakkaiden ja tärkeiden ihmisten parissa ja saatiin nauttia maaseudun elämyksiä, kokko poltettiin ja makkaraa paistettiin. Itikoiden puremilta ei voitu välttyä, mutta ihanaa oli meillä kaikilla. Tulomatkalla kotiin kohdattiin peräti NELJÄ hirveä. Uskomatonta, onneksi ei onnettomuuksia kuitenkaan sattunut.

Blogielämä tästä taas vilkastuu kun kevään pääsykoerumba on minulla ohi. Kerroinhan hakeneeni kouluihin ja olenpa yliopistotasoisen opintopaikan jo saanutkin, tosin en sitä ole vielä uskaltanut vastaanottaa sillä odottelen yhä muiden koulujen pääsykoetuloksia. Heinäkuussa näkee, millaisiin saappaisiin sitä syksyllä sitten astutaan ja minkä urakan vastaanotan. Noiden pääsykokeiden ohessa minulla on ollut kuukauden ajan korvatulehdus ja olen käytännössä ollut puolikuuro. Nyt alkaa se onneksi helpottaa..

Isoja päätöksiä ja valintoja ja mietintöjä lasten hoitamisvaihtoehdoista, haluaisin niin kovin vielä pienet ihmiset kotona pitää ja hoitaa heidät itse, opintojen lisäksi. =)

MUKAVAA VIIKON ALKUA! PALATAAN ILLALLA!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!