torstai 1. tammikuuta 2015

Vuoden ensimmäinen postaus tulee tässä!

Hyvän uuden vuoden toivotukset kaikille teille blogini seuraajille!

 Vuoden 2014 tulemme muistamaan monellakin tapaa muutosten vuotena. Täytyy sanoa, että hyvin ajanhermolla on Finlaysonin Tom of Finland -tuotesarja jonka Finlayson julkaisi viimevuoden puolella.

 Tom of Finland -sarjan tuotteita on tulossa lisää, tällä hetkellä myymälöissä on muunmuassa ihastuttavia pyyhkeitä, pussilakanasettejä ja kauppakasseja. Sävyiltään tuotesarja on mustavalkoinen (tällä hetkellä ainakin) ja kauniisti piirretyt hahmot on saatu laadukkaasti painettua tekstiileiksi.  "Tompat" on helppo yhdistellä kodissa jo olevien tekstiilien seuraksi ja esim Coronna-kuosi mielestäni on hauskasti yhteen sopiva tuon kanssa.
 "Tompat" löydät helposti Finlaysonin verkkokaupasta ja sieltäpä niitä voi tilata myös näppärästi suoraan kotiin. Tekstiilien kuvien tyyli on mielestäni niin kaunis ja mukavan "fiftari"-henkinen.
Meidän kotiin tämä pyyhe asettui lasten kylppäriin "supersankarit"-pyyhkeenä.

 Tom of Finland -sarjan tuotteita myydään myös ulkomaille ja esim. pussilakanaseteissä on erikoisempiakin kokoja näiden suomalaisten standardikokojen lisäksi saatavilla.
Perinteikäs ja pitkän linjan tekstiilivalmistaja Finlayson tuntuu olevan valmis nykypäivään! -Suvaitsevaisuuden, rohkeuden ja ajankohtaisten tekstiilien kuosien kautta. 

TERVETULOA VUOSI 2015 

myös blogini puolesta!  Myöhemmin tänään laitetaan Tom of Finland -aiheinen arvonta täällä blogissa käyntiin, jääkäähän kuulolle. 


Tämä postaus on toteutettu yhteistyössä Finlaysonin kanssa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!