keskiviikko 21. tammikuuta 2015

Olohuoneen sisustusjuttuja

 Meillä on koti aikamoinen mukkelismakkelis-talo. Kun selkänsä kääntää, vaikka on juuri siivonnut yhden kohteen, on seuraava jo levällään. Kuvan ottohetki oli vähän samanmoinen. Lisäksi joku ehti pomppaamaan sohvan kautta ja... No voitte ehkä kuvitella, millainen meininki on kun lapsia on tupa täys. ;)
Meinasin kuitenkin esitellä teille olkkariin laitetut uudet Riviera Maisonin kehykset. Valokuvat niistä vielä puuttuu, mutta eiköhän ne tässä kevään mittaan ilmaannu niihin. ;) Eikä saa kysyä, mitä meinasin laittaa niihin, sillä minulla ei ole mitään hajua!

Hyvin väritöntä kautta elellään täällä. Talvinen maanläheisten sävyjen kausi menossa.

2 kommenttia:

  1. Onko teillä kaihtimet tai jotkut peittävämmät noissa isoissa ikkunoissa? Miten esim ruokailutila talven pimeinä iltoina? Näkyykö kaikki ulos? Kun tuo valoisuus on melkein kylmää!

    VastaaPoista
  2. Meillä ei mörököllejä pelätä eikä sitä, että näytään ulos. Toisinaan aurinko paistaa esim. aamiaisella silmään ja joutuu kaihdinta laittamaan kiinni.. Muuten ollaan hyvin avoimesti ja rakastan tuota valon määrää mitä tämä koti on tuonut isoine ikkunoineen. Meillähän on käytännössä jokaisessa huoneessa useammalle suunnalle olevia ikkunoita, ei ole sellaisia "pimeitä" sopukoita tai yhden ikkunan huoneita.. =) En kyllä osaa kaivata sen pimeämpää tunnelmaa tai verhoja. Eikä täältä sinällään näy juuri minnekään, sen verran syrjässä asustellaan.

    VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!