perjantai 9. tammikuuta 2015

Koira-asu on pop!

 Jossain määrin tuntuu aina, että tyyli muuttuu ja vaatemaku siinä samalla. Sinänsä en ole kovin kova muodin seuraaja, sillä mukavuus ja miellyttävyys ovat aina olleet tärkeintä. Todellakin myös laatu ratkaisee vaatteita ja monia muita asioita valitessani. Polarn O.Pyretin alesta on aina tarttunut mukaan lapsille vaatteita, tänäkin vuonna kävin itseasiassa Matkuksen Pop:issa ja täällä Lappeenrannan omassa liikkeessä.  Siitä tyylin ja vaatemaun muuttumisesta, klassisempaan pukeutumiseen päin ollaan koko ajan kuljettu lasten vaatteissa ja hyvin paljon rauhallisempia sävyjä tulee valittua kuin jokunen vuosi sitten.
 Meidän pienimmän herran valokuvaaminen tuntuu olevan melkoinen haaste, sillä menoa riittää. Suurin osa ottamistani kuvista on tällaisia suttuisia ja niissä on ainakin vähän liikettä mukana. Sain onnekseni pari ihan hyvääkin kuvaa, tai no sanotaanko julkaisukelpoista nappastua tästä ilopilleristä.
Alvinin suosikkivaate on tämä alesta Polarn O.Pyritistä ostettu koirapuku. Puku on kokoa 92 ja siinä on hieman vielä kasvunvaraakin. Asuun kuuluu tietysti myös koirasukkia, jotka syystä tai toisesta eivät nyt ole herran jaloissa pysyneet. ;)

Muita alelöytöjä Pop:in liikkeistä olivat vinopino erilaisia ja erivärisiä farkkuja, monta pakettia sukkia, lapaset ja normaalihintaisena ostin muutaman käyttövaatteen tälle pienelle ihmiselle.

Mukavaa viikonloppua teille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!