torstai 8. tammikuuta 2015

Isoimman ja pienimmän miehen parhaat joululahjat

 Omalle miehelleni ostin joululahjaksi, tosi romanttisesti, leikkuulaudan ja uusia veitsiä. Hänen oma toiveensa oli (jostain kumman syystä) kunnollinen, mahdollisimman pitkällä terällä oleva leipäveitsi. Meillä kun mies leikkaa leivän, minun kädet ei anna myöden leikellä. Paitsi nyt kun on tuo uusi veitsi, leikkaaminenkin on niin helppoa ja ei käy edes ranteen päälle! Leikkuulauta on RM:n täyspuinen lauta ja sillä ei todellakaan leikata muuta kuin leipää. (Meillä on muoviset laudat lihalle, kalalle ja kasviksille).
Perheen pienin herra taas toivoi pukilta omaa Brion hellaa ja astioita, sekä ruokajuttuja. Ja niitä myös sai, ihan roppakaupalla. En ole hänen ruoanlaittojuttuihinsa puuttunut, joten kuvan asetelmakin on hänen omia laitteluitaan. Kuten huomaatte, uuni on aivan täynnä tavaraa: Salaatit, kattilat ja pannut kaikki samassa uunissa kypsentymässä. ;) Kiitos kummeille, jotka muistitte tämän lahjatoiveen! Ihania juttuja sieltä tulikin ja tuo hellakin siis ihanalta kummilta. Myöhemmin tuo hella tulee olemaan osa lastenhuonetta, nyt kun siinä on vielä kovasti uutuuden viehätystä, pidetään se olohuoneessa. (Alvin ei vielä viihdy yksin leikkimässä lastenhuoneessa)

Tänä vuonna alkoi tuntua vähän sille, että on lapset jo sen verran isoja, että joululahjojen ostaminen on haastavaa. Perheen pienin sai ihania juttuja ja toiseksi pienin sai todella paljon  legoja (ja olikin niistä todellakin innoissaan!). Sen sijaan eskarilainen ja koululaiset, heidän lahjojen kanssa todellakin mietimme päämme puhki. Ensimmäistä kertaa itselle tuli sellainen tunne, että ei tässä mene kauaakaan kun joulu ei olekaan lahjojen täyteinen, vaan voidaan kenties lähteä jouluksi reissuun tai tehdä jotain ihan muuta, kuin odotella sitä pukkia. ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!