keskiviikko 28. tammikuuta 2015

Lemon drop

Siinä se seisoo, yksi meidän pikkutaimistamme. Itseasiassa kuva on otettu jo viikonloppuna, joten taimi on jo paaaljon suurempi nyt. Meillä on pari lisävaloa Airamin kasvilampulla varustettuna noiden taimien alkujen seurana ja selvästi valo tekee ihmeitä niille!
Pikkuset sormet eivät vaan meinaa malttaa pysyä poissa taimista, muutamia onkin tuhoutunut hieman ennenaikaisesti. Se hyvä puoli on, että taimia on kyllä taas ihan reilusti! Ei niin tunnu missään muutaman menettäminen.

Olettekos jo miettineet, mitä meinaatte kasvatella tänä keväänä?
Minulla on hurjan paljon uusia chilituttavuuksia, opiskelukaverin antamista siemenistä, tuloillaan. Lisäksi meinaan kasvatella erilaisia tomaatteja, salaatteja, kurpitsaa, vähän vaikka sun mitä hyödyllistä. Tänä vuonna tosin meinaan kokeilla myös kukkien kasvattamista pitkästä aikaa! =)

1 kommentti:

  1. Minulla on intohimona kurpitsat, kaikenlaiset. Niitä meinaan kasvattaa kesällä ja lisäksi avomaankurkkua, erilaisia papulajikkeita ja herneitä. Jonkin verran kylvän myös kesäkukan siemeniä. Niitä en esikasvata, vaan valitsen sellaisia lajikkeita jotka voi laittaa suoraan maahan. Chilejä ei ole koskaan tullut kokeiltua.

    VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!