keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

Pieni, sievä ja nätissä paketissa oleva monitoimityökalu

 Boschin edustaja piti meille kutsutuille bloggaajille informatiivisen luennon ja kiitoksena tähän tilaisuuteen osallistumisesta saimme kotiin postitettuna tällaiset pienet ja sievät Boschin Ixot.
 Ixo on monitoimityökalu, joka on hyvä pitää käden ulottuvissa aina. Siihen on saatavilla mieletön määrä erilaisia lisäosia ja toisaalta perussetilläkin pääsee jo pitkälle. Ixo on muotoiltu mukavasti käteen istuvaksi ja se on kevyt. Tässä Ixon mallissa on mukana myös kätevä valo, joka lisää käyttömukavuutta.
 Meidän saamassamme kauniissa pakkauksessa mukana on rivi erilaisia päitä vääntimeen, näillä aukeaa monenmoiset ruuvit jo. Aivan pakko googletella mitä muita vaihtopäitä laitteeseen on ja kylläpä sieltä löytyikin vaikka mitä!
 Laitteen mukana tulee tietysti oma laturi ja tuo akku on muuten sellainen, ettei se säikähdä sitäkään jos laitetta latailee ennen kun akku edes on loppunut. Itselläni ainakin on vähän taipumista latailla laitteita turhankin tiuhaan, haluan että ne on heti tarpeen tullessa käytettävissä.
Näin kauniissa, meidänkin kodin sisustukseen sopivassa laatikossa minun Ixoni saapui, jos kiinnostuit niin: Täältä lisätietoa Ixosta Myöhemmin pääsette näkemään kuinka Ixo käytännössä kulkee mukana minun elämässäni, mitä sillä oikeasti voi tehdä ja tuunailla. ;)
+

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!