maanantai 6. heinäkuuta 2015

Ihmeellinen indego!

Juhannuksen jälkeen meille siis saapui tämä Boschin indego -robottiruohonleikkuri. Ensireaktio oli suhteellisen positiivinen minulle, mutta voin kertoa että tässä ajan kuluessa olen enemmän ja enemmän vielä ollut innostunut tästä leikkurista.

Indegon ajatusmaailmaan  totutteleminen vei minulta hetken, niinkuin aina uusiin asioihin paneutuminen. Mutta käyttöönotto oli yllättävän nopeaa ja helppoa, ei lainkaan työlästä. Ja siitä pisteet ehdottomasti Boschille. 


Meillä oli aluksi vähän turhankin pitkänä tuo nurmikko, mutta ajan kanssa Indego leikkasi sitä uudelleen ja uudelleen ja noin kolmatta kierrosta "alotellessa" aloin olla todella tyytyväinen sen tekemään leikkausjälkeen. 

Leikkuri pitää pientä ääntä, mutta ei mitenkään häiritsevää ja toisaalta tuo ääni on helpottanut sitä, että tietää missä se on menossa milläkin hetkellä. Ensimmäiset päivät minä lähinnä istuin ja tuijotin tuota laitetta ja hämmästelin, nyt olen uskaltanut jättää sen työskentelemään yksinkin. Näin nopeasti luottamus siis syntyi meidän välillemme.

Pari pientä ongelmakohtaakin on tullut vastaan; Alkuun laitoimme ohjauslangan niin löyhälle, että Indego itse kävi katkasemassa sen poikki. Onneksi korjaaminen oli helppoa ja robotti toimi hetken päästä taas kuin ei mitään. Toinen ongelmakohta on ollut tramboliinin jalat, joihin tuo laite tuntuu pysähtelevän ja jumivan "vatsastaan" kiinni, kun kiipeää niiden päälle. Tramboliinin jalkoihin olemme kiinnittäneet laudan pätkät estämään robotin niiden päälle ajamista.

On se vaan ihmeellinen laite! Ja kyllä, hyvälle näyttää ja tuntuu ainakin tässä vaiheessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!