tiistai 28. heinäkuuta 2015

Villiviidakko perennoista

 Alkukesästä löysin mieleiseni kirsikkapuun, jo olemassa olevan pölyttäjäkaveriksi. Tämän kirsikan ympärille teimme rajatun alueen. Alueelle istuttelin muutamia perennoja, jotka ovat kuin ihmeen kaupalla kasvaneet vallattoman runsaiksi jo nyt! -Taidankin syksyllä tai viimeistään keväällä jakaa näitä perennoja muidenkin puiden ympärysalueille.
 Kesäkuussa Lidlissä oli todella edullisia perennoja myynnissä ja ruusuja. Ruusuja ostin 3 kpl a`2,99e. Eli todella halvalla lähti ne ruusut. Ei mitään tietoa, minkä nimisiä nämä edes ovat, mutta upeasti ovat alkaneet kukkimaan! Ensimmäisenä tämä valkoinen ja pinkissä on tosi paljon nuppuja. Nämäkin ovat siis tuon kirsikkapuun ympäröivällä alueella.
Ja toissavuonna Viherpeukaloilta tilaamani "valkoinen" lilja, joka olikin keltainen. Toistaiseksi tämä on saanut vielä jäädä pihaan kasvamaan. Aika hurjan suuria on sen kukinnot olleet molempina kesinä. Nyt on kolme kukkaa auki, ehkäpä opin tästäkin sävystä tykkäämään. Tämä kukka sijaitsee eri paikassa kuin nuo edelliset perennat ja ruusu.


2 kommenttia:

  1. Onpa sulla ollut hyvää tuuria ruusujen kanssa ♥

    VastaaPoista
  2. Kyllä! Lidlistä ostan normaalisti lähinnä pähkinöitä. Niin nyt nuo ruusut lähtivät alkukesästä matkaan ja ovat olleet aivan mahtavia. Saa nähdä, mitä tykkäävät Suomen talvesta.. =D

    VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!