keskiviikko 1. heinäkuuta 2015

Tuskaa ja kaikenlaisia kohtaamisia

 Kylläpäs on takana erilainen viikonloppu. Olin eräässä hankkeessa mukana ja sen tiimoilta pääsin Tuska -festivaaleille kolmen päivän ajaksi. Ja voin kertoa, että kylläpä tuo hevimusiikkifestareilla käyminen avarsikin maailmaani kovin. Samalla sain olla kohtaamassa Helsingin keskustassa järjestetyn Priden nimissä erilaisten kulttuurien kohtaamista ulkopuolisen silmin; Hevareiden ja Prideen osallistuvien varsin värikkäiden persoonien yhdistymistä kaupunkikuvassa.
 Ja se, miten tällainen maalaisromanttiseen ympäristöön rakastunut, kotirouva Lappeenrannasta, miten se sitten istuukaan tuonne raskaamman musiikin ystävien mustaan porukkaan, niin se onkin ihan oma lukunsa. =D Tämän kesän shoppailuni Odd Mollyltä ovat olleet hyvin pitkälti mustaa ja voisin sanoa, että nämä mustat ihanuudet pelastivatkin minut ja sulauduin oikein hyvin, tuonne sallivaan, mukavaan hevarisakkiin.
Helsingin reissu oli oikein antoisa ja shoppaillakin ehdin pienen hetken. Hotelli Presidentti oli oikein vieraanvarainen ja pro-paikalla kaikin puolin. Shoppailuistani kirjoittelen vielä erikseen postauksia, tässä vielä Stockmannilta ostamani Odd Mollyn ihana vaaleanpunainen pitsineule.

Oikein mukavaa heinäkuun alkua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!