lauantai 25. heinäkuuta 2015

Miksi en tiennyt tätä jo rakennusaikana!

 Maaliruiskut ovat olleet meille aivan vieras asia ja itseasiassa olen niistä monenlaista mielipidettä kuullut ja lukenut vuosien varrella. Meidän tapauksessa maaliruiskua ei edes harkittu rakennusaikana hankintalistalle, joten se sitten vaan jäi...

Nyt minulla on ollut mahdollisuus päästä tutustumaan Boschin maaliruiskuun ja alunperin ajatus oli aloittaa maalaamalla aitaa sen avulla! Koska kelit ovat olleet täällä joko tuuliset tai sateiset, niin sopivaa ajankohtaa aidan maalaukselle ei vielä ole tullut vastaan. Keksin kuitenkin tänään, että miksipä emme maalaisi rakenteilla olevan ulkovaraston seiniä ruiskulla!
Ja tuumasta toimeen. Varaston seinät maalautuivat ruiskun avulla ihan hetkessä. Sen lisäksi selkävaivainen mieheni hymyillen tuumasi, että: "tämähän säästää ihan kaikkea!". Vaikuttaisi sille, että ruiskun avulla maalaus sujuu kuin leikiten.

Tämän iltaisen perusteella mietinkin, että oi, miksi ei meillä ollut jo rakennusaikana tuota ruiskua? -Sillähän olisi saanut tehtyä niin paljon nopeammin ihan kaiken. Nyt miehen kanssa jo pursutaan innosta ideoita, mihin tuota ruiskua voisimmekaan käyttää jatkossa.

Muuten voisin sanoa, että laite on helppokäyttöinen ja siinä on mukana selkeät ohjeet. Laitteesta tuleva ääni muistuttaa ehkä kovaäänistä mummon hoover -imuria ja ympärillä olevat asiat kannattaa ehdottomasti suojata hyvin. Tässä tapauksessa varasto on niin "raakile" vielä ja ei ole juurikaan suojattavaa, mutta sisätiloissa maalaillessa suosittelen perusteellista suojausta. Suojaus on ihan pikkujuttu lopulta, kun työ on noin helppoa ja nopeaa maaliruiskulla tehdessä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!