tiistai 5. tammikuuta 2016

Rapiseeko jossain?


Aika paljon olen kuullut, nyt ilmojen viilennyttyä hiiritarinoita. Joillain kuuluu iltaisin "jostain" rapinaa, joka ei lopu kuin pieneksi hetkeksi harjan varrella koputtelun jälkeen.. Tai, että on nähty ihan kodin sisälläkin hiiriä.
Meillä ei onneksi *koputan heti puuta* ole hiiriä vielä nähty tai kuultu täällä, mutta vintillä puhallusvilloissa näkyy selvästi hiirien reittejä. Ja niitä varten olemme asettaneet loukkujakin sinne. Tässä vielä linkki edelliseen hiiri-aiheiseen postaukseeni, mikäli loukuttaminen kiinnostaa. Klikkaa tästä .Noita loukkuja esittelinkin jo aiemmin yhdessä postauksessani, mutta nyt ajattelin kertoa näistä Bayerin myrkkybokseista.
 Kuten ekassa kuvassa näkyy, nämä ovat lukittavia. Joten esim. muut lemmikkieläimet tai vaikkapa lapset eivät pääse myrkkyihin käsiksi. Myrkkysyötti on tuollainen "teepussimainen" juttu, joka asetetaan tuon hiiribaarin sisään. Mielestäni tämä on selvästi "kehittyneempi" malli myrkyttää hiiriä kuin se, minkä omasta nuoruudestanikin mökiltä muistan: Tee-vadille laitettiin hiirenmyrkkyä, jota hiiret sitten kuljettelivat joka paikkaan mukanaan! Tätä pussia ei tuolta baarista pois viedäkään vaan se on nautittava paikan päällä.

 
Tässä vielä pakkauksen kuva. Näitä löytyy ihan perustavarataloista ja rautakaupoista.
 
 
 
Tämä on blogiyhteistyössä tehty postaus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!