maanantai 11. huhtikuuta 2016

Kylpylä tunnelmaa omaan kotiin

 Jokainen varmasti tietää sen tunteen, kun kylpylässä ja hotellissa pyyhkeet, kylpytakit ja muut tekstiilit tuntuvat todella laadukkailta ja ihanan muhkeilta. Minulle tuli juuri sama tunne, kun kohtasin Kevätmessuilla LuinSpan tuotteet! Nämä eivät aivan uusi tuttavuus minulle ollut, sillä juuri maaliskuussa perheemme pienimmäinen sai ihanan LuinSpan kylpyviitan lahjaksi kummiltaan. Viitasta postailenkin vähän myöhemmin teille lisää.
 LuinSpan tuotteiden harmoninen värimaailma oli aivan mahdottoman ihana ja oikeastaan kaikki sävyt sopivat meidän perheen kylpytiloihin ja toiletteihin nätisti.
Tässä kuvassa poikani leikkii ninjaa minun uusi, musta hiuspyyhe päässään. LuinSpan hiuspyyhe on aika näppärä keksintö tällaiselle pitkähiuksiselle, jonka märät hiukset kastelevat aina suihkun jälkeen joka paikan. Ja sopiihan tuo todella hyvin esim. saunomiseen vaikkapa vastavärjätylle tukalle.

Kannattaa käydä kurkkaamassa LuinSpan tuotteisiin heidän verkkokaupassaan. Mahdollinen arvonta tulossa myöhemmin näihin ihastuttaviin tuotteisiin liittyen.Luin Spa on uusi yhteistyökumppanini

2 kommenttia:

  1. Kyllä, nämä on aivan ihania ja ihanan laadukkaat materiaalit! Olen rakastunut!

    VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!