lauantai 9. huhtikuuta 2016

Tervetuloa KEVÄT!Kevätmessut ovat jokavuotinen tapahtuma, joka herättelee viimeistään kevääseen. Kevätmessujen ajankohta on ihanteellinen, juuri kun lumet ovat sulaneet ja ensimmäiset krookukset heräilevät, ainakin Lappeenrannan korkeudella, on messujen aika.

Kevätmessuilla tarjolla on vuosittain aina uusia ja erilaisia juttuja, ideoita meille lifestyle-ihmisille ja ihan jokaiselle jotain kivaa. Oli sitten kyseessä maalainen tai kaupunkilainen, oman pihan laittaja tai vaikkapa parvekkeen sisustelija.

 Yksi uusista jutuista oli tämä parmesan-juuston myyjä tai taisipa niitä kaksikin pistettä messuilla olla. =D Ovat kuulemma esim. viini(ja mitä se nyt oli) ruoka messuilla olleet, ne messuthan allekirjoittaneella on jääneet käymättä. Ainakin toistaiseksi.
Kotiin ostettavat ruukkukukat, leikkokukat tai vaikkapa kukkasipulit ovat ilahduttaneet useina vuosina jo kävijöitä ja esimerkiksi näiden helmililjojen avulla voi hyvinkin koristaa jo parvekkeella tai muualla ulkona paikkoja.
Paljujen seasta löysin "unalmapaljun" vaaleanpunaisella sisustuksella ja kuohuviinein + vaahtokarkein. Voiko olla söpömpää? Onko kellään vaaleanpunaista paljua olemassa vielä?!

Erilaiset kukkaistutukset, asetelmat ja näyttävät puutarhakoristeet tulivat messuilla myös tänä vuonna hienosti esille. magnoliapuut jäivät päällimmäisenä itselläni mieleen ja sellaiset risuista ja sammaleista tehdyt otukset..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!