perjantai 8. huhtikuuta 2016

Terveisiä kevätmessuilta!

Saavuimme kaverini kanssa juuri Lappeenrantaan Helsingin messukeskukselta, kevätmessuilta! Messut olivat taas vähän erilaiset kuin aiempina vuosina, näytteilleasettajia oli selvästi tullut uusia ja tunnelma oli oikein kiva.
 
Messukeskuksen valtavat kukkameret veivät kyllä tänäkin vuonna minun sydämeni ja leikkokukkia tuli ostettua ihan kotiinkin. Olimme tänä vuonna junalla liikenteessä, joten en voinut ihan kauheita määriä kannella mukanani kasveja, joten suosiolla jätin hortensiat ja mielettömän ihanat orkideat sinne teille muille ostettavaksi.


Leinikit ovat tänä keväänä iskeneet minun sydämeeni ja jopa mietin, pitäisikö ottaa muutama leinikki itsellekin kasvatukseen tänä kesänä.

 Messuilla oli erilaisten perenna-, juurakko- ja kukkamyyjien lisäksi myös useita tuttuja näytteille asettajia ja jotain ihan minulle uusiakin. Esimerkiksi Biolanin osastolla käsiteltiin juuri kompostointia kun osastolle saavuin ja useat erilaiset paljujen ja muiden ulkoporeammeiden ym. myyjät, ulkorakennusmyyjät ja sisustusmyyjät olivat halukkaita keskustelemaan tuotteistaan. Ehkäpä eksoottisin kokemus näillä messuilla oli keiju, joka tanssi tankotanssia yhdellä osastolla..
Erilaisia puutarhatuotteita pystyi ostamaan suoraan messuilta ja esimerkiksi siemenet näyttivät tekevän kovasti kauppansa siellä.

Tällä kertaa tuli keskityttyä tuonne puutarha, piha ja sisustuspuoleen messuilla, mutta olihan siellä mökki, omakoti jne. alueitakin esimerkiksi rakentajaa ja remontoijaa ajatellen hyviä näytteille asettajia. Niin ja tietysti Teknosin piste, jos vaikkapa miettii maalausprojekteja tulevalle keväälle tai kesälle. Sieltä saa hyvin vinkkejä mm. maalivalintoihin.

Messuille ennättää vielä huomenna lauantaina ja sunnuntaina!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!