torstai 14. heinäkuuta 2011

Asuntomessut harmittaa

Tosi paljon harmittaa ne tämän vuotiset asuntomessut. Ei vaan ole aikaa lähteä sinne. Tai sitten pitäisi vaan repiä se aika jostain. Mut sitten ei ole niitä jaksuja. On aika kaukana täältä katsottuna ja neljän muksun kanssa sinne reissaaminen tuntuu ihan toivottomalta tässä tilanteessa..Asuntomessuthan loppuvat elokuun puolivälissä ja meillä tämä muuttorumba sun muu on tässä vielä edessä, niin veikkaampa vahvasti että tämän vuotiset asuntomessut jäävät ihan täysin käymättä.

Avotakka-lehti tuli, siinä oli jotain kuvia messukohteista. Pitäisi varmaan käydä kaupassa joku päivä ja hankkia kaikki lehdet joissa jotain messuista mainitaan, niin pääsisi sitä kautta vähän tutustumaan. Vaikka eihän se sama asia ole. =/

Alennusmyynnitkin menee tänä vuonna sivusuun. Sen verran yksi ilta ennätin karkaamaan kotoa, että hain pojille uudet syyshaalarit Reimalta, nimittäin kun tämän keväiset ovat ihan maalissa ja ties missä... Olen joka vuosi pyrkinyt Hkissa käymään shoppailureissulla heinäkuussa, nyt se jääpi auttamatta väliin.

4 kommenttia:

 1. Ainakin uusin Deko - virallinen asuntomessujen sisustuslehti (tai joku mikä se nyt olikaan) kannattaa hankkia.

  Meille tämän vuotiset asuntomessut on aika lähellä, varmaan piipahdetaan jossain vaiheessa..

  VastaaPoista
 2. Joo kyseinen lehti täytyy käydä hankkimassa hetimmiten. Jos vaikka piiiitkästä aikaa selviytyisin kunnolla ruokakauppaan (nyt on tehty vaan pikaostoksia lähikaupasta) tämän viikonlopun aikana niin saisin ehkä sen lehden käsiini.

  VastaaPoista
 3. Meillä taitaa kanssa jäädä asuntomessut väliin, koska minulla alkaa kesäloma vasta 15.8. jolloin messut ovat jo päättyneet. Kovasti sinne haluaisin mennä, mutta näin taitaa mennä.. Huoks.

  VastaaPoista
 4. Sisustus ja sepustus-blogissa on ollut ainakin aiempina vuosina tosi kattavasti kuvia messutaloista. Samoin All you need is white-bloggaaja lupasi kuvia messuilta. Siellä saattaa jopa olla jo juttua. Muistelisin, että S pääsi messuilla ennakkoon kiertelemään :)

  VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!