maanantai 18. heinäkuuta 2011

Lapselliset päivän kuvat

 Erotatko, kumpi näistä on pikkutimpurin ja kumpi isomman? ;) Kova sana meijän 1vuotiaalle tuo vempele, akkuporakoneeksiko tuota nyt sanoisi..

 Trampoliinia venyteltiin, aivan pakko saada pojille touhua tontille, tuntuu että on jo kaikki kivet käännelty ja lähiseutu rymytty..
 Koeponnistuksia, Irvin 3v pomppaa.. Ei oo vielä ees valmis koko härveli..

 Isot kivet. Minä pyysin naapuritontilta kolme isoa kiveä meille, nyt seuraava "ongelma" onkin, että milläs niitä saisi liikuteltua.. Ihan isoa konetta meijän tontille ei kai saa ajettua takapihalle tällä hetkellä ja pienellä nuo eivät liene liikahda minnekään.. Näiden osoite siis olisi takapiha. Pihasuunnittelun "kulmakivet". ;) *MUOKS* Jos totta puhutaan, niin taisin pyytää alkujaan kaksi kiveä, mutta sain vielä kolmannen kaupan päälle..
 Pihasuunnittelusta puheen ollen.. Olen keräillyt mukulakiviä. Olenhan umpisavolainen ja haluan omalle pihalleni mukulakiveä, niinkun Kuopion torillakin on. <3 Kaksi sankollista kiviä muuten on naapuritontilta. Ihan luvallisesti kaiveltuja. Kiitos niistä Jossu ja Atte!

 Eka Kirena pystyssä. Tää nyt on tällanen peruspömpeli.. Ei mitään ihmeellisyyksiä. Mut vaikutti ihan tilavalle miun mielestäni. Yläkerran kahdessa lastenhuoneessa on prikulleen tällaset, alhaalla kaikissa kaapeissa lumen valkeat lasiovet.
 Pikku-ukkeli portaissa. Tai taitaapi olla toiseksi pienin..
 Pylväät alkavat saada paksuunnusta yllensä yläkerran partsilla. Yritetään saada ennen loppukatselmusta partsille kaiteet..
 Listoja, listoja..
 Irvin irvistää..
 Karu todellisuus pihalla.. Ihan hirvee piha ihan joka puolelta.. Ja vielä tuo trampoliinirohjake. No se on se pakollinen.. (pari vuotta ipanat oottaneet jo sitä).
 Listoja edelleen.. Ihanat, tykkään!
 Uusi leikkipaikka on löytynyt!
 Mahtuuhan sinne kaksikin..
..Ja miks ei kolme? Neljäs ei ahtautunut samaan..

Tein muuten alelöytöjä Anttilasta! Ihanat pellavaiset verhot 6kpl ostin, vielä pitää hamstrata lisää koska ovat puoleen hintaan. Juuri oikeanlaisia meille. En vaan ihan vielä ole varma minne kaikkialle niitä haluaisin laittaa. Nyt juuri tuntuu, että ihan joka puolelle, mutta kun pitäisi jättää vielä muillekin verhosysteemeille "mahiksia". Nimittäin niitä laskosverhojuttuja kun haaveilen aika moneen paikkaan.

1 kommentti:

  1. Meille tulee myös mukulakiveä, ja olen myös savolainen... Pitäähän sitä tehdä olonsa kotoisaksi täällä etelässä :)

    VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!