lauantai 23. heinäkuuta 2011

Saunan katto-, seinä- ja laudetarpeita katselemassa

Eilen oltiin Scorpionsin keikalla Saimaa Open air-tapahtumassa (oli siellä CMX, Mokoma, Uniklubi, Egotrippi ja Tarja Turunenkin vilahti lavalla), oli aika outoa olla ekaa kertaa neljään vuoteen miehen kanssa pois lasten luolta kokonainen yö. Meillä oli huone siellä Imatran Valtionhotellissa, joten siellä yövyttiin ja aamuvarhain kaikessa rauhassa aamupalan kautta rautakauppaan ajeltiin.
Käytiin  isännän kanssa katselemassa saunan paneeleita ja laudetarpeita. Tällä hetkellä tuntuu jo, että aivan sama ja yksi lysti millaiset paneelit tai lauteet sinne saunaan tulee, ei enää jaksaisi vatvoa ja valikoida. Alkuunhan halusin tuijasta lauteet, mutta mies ei niille koskaan oikein lämmennyt. Nyt sitten katseltiin eukalyptyksesta lämpökäsiteltyyn haapaan ja tervaleppään ja kaikkea siltä väliltä. Tuntuu olevan mielipiteitä laudepuista jos jonkinmoisia.. En sitten tiedä. Katsotaan nyt mitä sinne sitten tulee valittua. Minä nostin kädet pystyyn ja sanoin miehelle, että; "Ihan sama, ota mitä tykkäät..".
 
Meillä on nyt viimeisen viikon aikana käynyt useampikin pariskunta/perhe yllätysvierailulla ja taloa katsomassa, kesä tuo tänne Lappeenrantaan hyvin lomailijoita ja tuttavat tulevat sitten ohikulkumatkalla jne pistäytymään. On aika kiva, näkee ihmisiä ja saa hetkeksi aikuiskontaktejakin.. Tuntuu, että siitä on satatuhatta vuotta aikaa kun on nähnyt yhtään ketään. Jos ei rautakaupan henkilökuntaa tai lähikaupan kassoja lasketa.. ;)

5 kommenttia:

 1. Alkaa olla mullakin jo väsymys valintojen kanssa, vaikka pienemmästä rempasta onkin kyse! Tapetit on edelleen valitsematta ja aikataulu vain venyy, kun ei osaa (jaksa) päättää.. :/

  VastaaPoista
 2. OI, ihanaa, että ootte päässy vähän viettämään "aikuisten" aikaa! Meillä on pian kans edessä tuo saunavalintojen tekeminen. Tai siis meille tulee paketin mukana lauteet ja paneelit, mutta ollan mietitty, että ois ihanaa, jos vaiks katon laittais jollain hyväntuoksuisella puulla. Meille siis tulee kuusilauteet ja -paneelit, ja ne ei kovastikaan tuoksu.

  VastaaPoista
 3. Meille valittiin tervaleppä sitten tarvikkeeksi. Mies ei oikein lämmennyt sille Jättiläistuijalle, josta mie tykkään, sitten minulle olikin loppupelissä aivan sama mitä laitetaan. Tuo valittiin osittain tuoksun takia. =)

  VastaaPoista
 4. Meillä on tervaleppää ja kovasti ollaan tykätty.

  VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!