lauantai 16. heinäkuuta 2011

Pahoittelen jo ennakkoon kuvien laatua..

Minulla oli tänään jotain ihmeellistä puhelimen kameran linssissä, luultavasti meikkivoidetta.. Mutta laitanpa silti vähän kuvatuksia, joita tuli näppäiltyä. Olen ollut nyt toista vuorokautta "vapaalla" muusta perheestä ja se on ollut aika luksusta. Hermot ovat olleet melkoisen kireällä ja väsymyksen määrä aika huima viime aikoina, niin tällainen harvinaisuus kun lepo lapsista ja miehestä tekee ihan terää..

Hei muuten, jos taloesittelyssä kuvailleet henkilöt ovat saaneet otettua kelpo-otoksia talostamme, ottaisin kuvia mieluusti vastaan taijamaija@pp.inet.fi sähköpostiin. Nimittäin muutamia kameroita siellä satuin näkemään. Oma järkkäri seisoo tuolla laatikon pohjalla, koska meillä on isännän koneella piuhat siihen ja hän tosi harvoin siirtelee kuvia kamerasta koneelle.. Kännykällä on vaan niin helppo ja nopea laitella.. (anteeksi laiskuuteni).


Hauska hyllykkö lähti mukaan Robinhoodista. Oli aivan meijän sisustuksen värinen, vaikka onkin ehkä aavistuksen turhankin romanttishenkinen miun makuuni, mutta ehkäpä tälle vielä paikka löytyy..

Mikron päällä on vielä ylimääräinen kolonen, peitelevy puuttui tästä. Laitoin sinne tällaisen ihanan pilkullisen uunivuokan joka muuten on Greengaten mallistosta. Näitä ihania pilkkujuttuja huolisin kotiin enemmänkin.. 

 Kannustalon "Onnela"-ovi on mielestäni kaunis. Nyt kun asiat ovat vielä vähän vaiheessa, en kuvaakaan ovea vielä kunnolla, sitten joskus kun on valmista niin laitan parempaa kuvaa. Kannustalo lähetti tähän oveen käyvän kolkuttimen kaiverruksilla. Siitäkin voisin laittaa kuvaa. En tiedä vielä laitetaanko sitä oveen, koska se ehkä on vähän väärän värinen (kultasen värinen).
 Esittelypäiväksi hommasin kaksi ihanaa romanttishenkistä ruusukimppua joissa ympärillä on murattikranssi. Tykkään. Olen alkanut viimekuukausien aikana tykkäämään yhä enemmän valkoisista asioista. Joskus aiemmin en olisi voinut kuvitellakaan ostavani valkeita ruusuja. (Pinkkejä tai punasia ne olla pitää).
 Eurolavalaituri talomme edustalla. Näillä yritetään ehkäistä hillittömien hiekkamäärien kulkeutuminen ipanoiden (1v, 3v, 4v ja 9v) jaloissa sisälle. Ja on ne toimineetkin. Esittelypäiväksi hankin myös 2 kpl 150cm ruohomattoja oven eteen.
 Pinup-tytöt koristavat tulitikkuaskeja. Oli niiiiiiin kauniit kuvat noissa, että oli pakko hankkia nuo askit. =)
 Portaat.com toimitti meille ihanat lumenvalkoiset portaat mustilla kumisilla liukumisesteillä ja saatiin ihan toimiva mustan ja valkoisen liitto noihin portaisiimme. Porrasvalaistus puuttuu vielä (noihin lätkien kohdalle tulossa)..
 Viimeinkin saatiin kaapit kannettua sisään, tosin ne ovat edelleen osina. Mutta kuitenkin lajiteltuina oikeisiin huoneisiin oikeat osat.
 Ikkunalistotusta. Tykkään.
 Kattolistaa ja ikkunaa. Tykkään tosi paljon listan ja seinän välisestä kontrastista ja tuo leveä lista myös katkaisee lattialla kivasti muuten milteipä monotonisen tasapaksun värisen seinän ja lattian rajan.

 Kynnyksille pitäisi antaa vielä jonkunmoinen käsittely. Haluan ne valkoisiksi.

Biltemassa oli vaihtoehto postilaatikolle. Pitäisi kysellä naapurustosta, että mitäpä olisivat mieltä. En tiedä tuon laatikon laadusta (se bobi varmasti on laadukas), mutta edullisia nuo olivat ainakin. 17,99 tuo pienempi ja isompi 59,90 muistaakseni. Ja on aika hauskan näköinen laatikko mielestäni ja lukittavakin vielä. Saa nähdä saadaanko me "ikinä" samanlaisia laatikoita kaikille, haaveissa on hyvä elää..

2 kommenttia:

  1. Hei mistä nuo pin-up askit? Haluan ehdottomasti tuollaiset itellenikin :)

    VastaaPoista
  2. Taisivat olla Woodparkin löytö.

    VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!