sunnuntai 3. heinäkuuta 2011

Menipä taas viikonvaihde nopsaan..

 Taso mennee just niin naftisti, että ikkuna nippanappa aukeaapi. Asialle on tehtävä jotain, ei voi olla noin naftisti. Elikäs uudet jalat tähän..

 Keittiöstä puuttuupi vielä se Festivo ja nyt tajusin, että meijän sähkömies ei ees oo noita sähköpistokkeiden kalustuksia laitellut tohon vaikka on ollunna puhetta..

 Meijän keittiön ja ruokailutilan välinen "pömpeli".

 Hellakulmaus..

 Alakerran vessaa.. Tänne tulloo huomenna kvartsitaso. Toivottavasti.
Pojat leikkii Edin huoneessa.

Mie täällä olen ollut kyrsiintynyt muutamaan seikkaan, no mutta ehkä tämä tästä. Puustellin asentaja teki meillä tänään hommia, saattoi kaapit siihen tilaan, että pystyy ne kivitasot niihin huomenna aamupäivällä heittää. Kodinhoitohuoneessa löytyi heti suunnitteluvirhe, lähinnä rungoissa olevien jalkojen suhteen, ne täytyy vaihtaa kaikki. Toivottavasti Puustellilla on järkevä ja nopea ratkaisu tähän. Haluan nimittäin avata ikkunankin kodarissa, että sen verran suunnittelun kukkasta siellä.

Minä puunasin ja tuunasin yläkerran kylppäriä, joka oli varsin ruokottomassa kunnossa meijän Aktivan opiskelijoiden ja tavaran säilytyksen jäljeltä. Liottelin ja raapsuttelin maalitippoja lattiasta ja sitä pölyä..Sitä on vielä varmasti jouluun saakka siellä seinissä, katossa ja lattian saumojen väleissä. Ehkäpä pääsen vielä muutamaan otteeseen sen kylppärin jynssäämään ennen muuttoa. Nyt vaan jynssäsin sitä varten, että saapi putkimies asennettua hanat ja sydeemit sinne, kun tää meijän asentaja nyt asentellee sinne kalusteet eka. Maanantaina kai se oli ajatus putkarilla ne asennella.

Yläkerran laminaatit on asenneltu, tai en nyt ihan satavarma ole onko yhdessä vaatehuoneessa vielä lattiatonta tilaa.. En nimittäin nyt illalla vielä ole siellä ylhäällä ehtinytkään käymään.

Se mitä mie toivoisin, ois miehelle kesäloma. Hänellä oli ajatus juhannukselta jäädä ja edelleen paiskii tehdä töitä aika rivakkata tahtia.. Vois nimittäin olla aika paljon apua rakennushommissa hänestäkin näin loppumetreillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!