maanantai 11. heinäkuuta 2011

Sähkäri joka kulkee kuin hidastetussa elokuvassa

Meillä muuten on ihan kiva sähkömies. Se on ihan kiva ja jutttelee mukavia, mutta se on äärimmäisen hidas. Sähkömiehellemme on useaan otteeseen puhuttu siitä, että aiomme muuttaa heti esittelyn jälkeen omaan uuteen kotiimme. Mutta nyt näyttää sille, etteivät sähkötyöt etene niin, että tämä olisi mahdollista. Sähkärimme tulee ja menee milloin itseään huvittaa ja yleensä katoaa paikalta sillä välin kun itse olemme esim rautakaupassa tai puhelimessa tms.. Olemme tämän asian vuoksi harkinneet vakavasti ja etsineet vapaana olevaa sähkömiestä jatkamaan siitä mihin tämä sattuukaan pääsemään. Eli sähäkämpi sähkömies haussa. Ja yhteydenottoja voi ihan vapaasti laittaa tulemaan; 040 7067499 numeroon jos sattuu sellaisen tietämään täältä Lappeenrannan alueelta. Ei kauhean paljon enää ole tehtävää sähkömiehelle, mutta jotain kuitenkin.

1 kommentti:

  1. Mikään ei ole yhtä ärsyttävää, kun haahuilevat ja hitaat työmiehet! Meidän sähkömies on onneksi nopea ja taitava, vaikka töitä silläkin on jo ihan liikaa täksi kesäksi. Sen sijaan meidän putkimies se vasta lusmu on! :/ Viimeksi katosi jonnekin maan alle yli viikoksi, eikä miestä saanut millään puhelimen päähän..

    Mutta näistä on välillä ihan hyvä avautua! Se yleensä auttaa. Ja tavallaan on lohduttavaaa huomata, ettei ainoastaan meidän remontissa käy tunteet kuumina... Se taitaa olla aika yleistä.

    Voimia rempan keskelle! :)

    VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!