tiistai 1. toukokuuta 2012

Finlayson arvonta!

Vierailin taannoin Finlaysonin myymälässä Lappeenrannan Myllymäessä, Family centerissä. Tapasin myymäläpäällikön ja heidän visualistinta, oikein mukava tapaaminen olikin. Sain informatiivisen opastuksen Finlaysonin froteisiin liittyen, eli Silmu pyyhkeet ovat ylellinen, silkkisen tuntuinen, harmonisen kaunissävyinen sarja joka poikkeaa muista soijaproteiinilla, jota on näiden valmistuksessa käytetty. Silmusarjan pyyhkeet olivat ihanan tuntuisia iholla! Polku sarja taas on rouheampi, maanläheisempi ja ehkä tunnultaan perinteisempi frotee. Ylellinen mielestäni sekin kyllä. Polku froteet on valmistettu täysin biohajoaviksi viimeistä yksityiskohtaa myöten ja näin ollen näiden hiilijalanjälki on varsin pieni. Muhkea pyyhe säilyttää kyllä muotonsa ja ominaisuutensa pitkään, eikä ala maatua "jumppakassin pohjalle" vaikka se sinne joksikin aikaa jäisi. =)  Polku sarjassa pyyhkeet olivat väreiltään melko luonnonläheisiä ja sävyt kyllä kävivät yhteen Silmu-sarjankin kanssa. Sitten oli vielä se Reilu-sarja. Joka tarkoittaa meille elintarvikkeistakin tuttua reilunkaupan tuotetta. Reilu froteet olivat villimmän värisiä kuin edellä mainitut, aika herkkuja värejä kyllä ja vähän mielestäni ehä afrikka henkeäkin niissä sävyissä oli.

Sain Silmu-pyyhesetin testattavaksi kotiin ja pääsinpä valitsemaan värinkin. Minun silmääni miellytti kyllä ihan kaikki ne sävyt, mutta valitsin sitten vaalean harmaan. Nutria oli toinen vaihtoehtoni. Vaaleanharmaa vaan tuntui nyt oikealle ja jotenkin raikkaammalle värisävylle. Olen kyllä tykännyt Finlaysonin pyyhkeistä aina, ei ole valitettavaa ollut ja näin on käynyt tämänkin Silmu-sarjan pyyhetestailun kanssa. Laadukkuus ja ylellisyys ovat termejä joita tuosta nyt sanoisin.

Arvontaan tänne blogiin minä sain Polku-sarjan pyyhkeet ja väriksi visualistin kanssa valittiin tummempi harmaa. Ja nyt julistankin blogin uuden arvonnan alkaneeksi; säännöt ovat ne vanhat tutut, eli 1 arpa kommentoinnista, 2 arpaa siitä että olet lukijani täällä blogissa ja kommentoit tätä postausta, 3 arpaa saat mikäli linkität tämän arvonnan omaan blogiisi ja kommentoit tänne. Arvonta-aikaa on helatorstaille saakka, eli reilu pari viikkoa.

Palkintona siis Finlaysonin polku -sarjan froteepyyhkeet, kylpypyyhe + pienempi käsipyyhkeeksi soveltuva.

Onnea kaikille ihanaisille lukijoille arvontaan!

31 kommenttia:

 1. Toki tykkään Finlaysonin pyyhkeiden laadusta ja väreistä, mutta Polussa tykkään ihan erityisesti biohajoavuudesta ja pienestä hiilijalanjäljestä. Olen arvonnassa mukana yhdellä arvalla.

  VastaaPoista
 2. Täytyy kertoa, että vaikka silmuja sainkin testiin meille kotiin (näistä tulee vielä postauskin jossain vaiheessa!) niin kävin minä ostamassa noita polkupyyhkeitäkin meille kotiin. Niissä kiehtoo se kierrättämisen ajatus ja "rouheus", vaikka siis ihanan pehmeitä ovat mutta jotenkin erilaisia kuitenkin mitä nuo ylellisen pehmeät silmut. =)

  Taidan tykätä molemmista; Ylellisyydestä, silkkimäisestä tunnusta ja pehmeydestä ja aitoudesta, rouheudesta ja "maanläheisestä" pyyhkeestä. =)

  VastaaPoista
 3. Mukana yhdellä arvalla ;-)

  -Tuija-

  VastaaPoista
 4. Kahdella mukana.Meillä on käytetty vuosikaudet Finkun pyykeitä. Seuraavaksi hankinnassa myös noita Polku pyyhkeitä. Viimeisin ihastus oli Terra-väriset alesta ostetut pyyhkeet.

  VastaaPoista
 5. Ainahan pyyhkeille olisi tarvetta=)-E-

  VastaaPoista
 6. Pyyhkeiden ostaminen meillä ajankohtaista, joten kiitos tietopaketista. Mukana kahdella arvalla.

  VastaaPoista
 7. Mukana kahdella arvalla :). Pyyhkeitä ei voi koskaan olla liikaa ;).

  VastaaPoista
 8. Mukana kahdella arvalla :). Pyyhekitä ei voi koskaan olla liikaa ;)

  VastaaPoista
 9. Mukana kahdella arvalla. Luulin kyllä olevani jo lukijasi, mutten löytänytkään itseä tuolta joukosta. Nyt liityin.
  -k-

  VastaaPoista
 10. Mukavan näköiset pyyhkeet ! Yhdellä arvalla mukana: Aila

  VastaaPoista
 11. Kivat värit noissa pyyhkeissa :)
  Kahdella arvalla mukaan

  VastaaPoista
 12. Mukana arvonassa. Ihanat pyyhkeet!

  (vaihdoin nimimerkin K=Katja)

  VastaaPoista
 13. Yhdellä arvalla mukana. Ihanat pyyhkeet, just hyvät värit :)

  Minna P.

  VastaaPoista
 14. Mukana yhdellä arvalla :)

  VastaaPoista
 15. Olen mukana kahdella arvalla! :)

  VastaaPoista
 16. Meitsi mukana 2:lla arvalla :))

  VastaaPoista
 17. Yhdellä arvalla mukaan!

  kps

  VastaaPoista
 18. Finlaysonin pyyhkeet ovat aina hyvälaatuisia ja tuollaiset harmaat sopisi täydellisesti itelle :) Mukana yhdellä arvalla.
  -unelmasäleikkö

  VastaaPoista
 19. Olen yhdellä mukana minäkin. AIna välillä talouteen eksyy muitakin pyyhkeitä, mutta kyllä se vaan on Finlaysonin pyyhkeet jotka parhaiten kestävät aikaa ja käyttöä.

  VastaaPoista
 20. Olen yhdellä arvalla mukana. Finlaysonin pyyhkeet ovat ihania; vielä kun saisivat yhdistettyä samaan tuotteeseen Reilun ja Polun hyvät ominaisuudet ja tunnusmerkit.

  VastaaPoista
 21. Mahdollisimman pieni hiilijalanjälki on mukava asia. Hienoa, että Finlayson panostaa asiaan.
  Olen arvonnassa myös mukana, yhdellä arvalla.

  VastaaPoista
 22. Yhdellä arvalla..-ninnu- ps. kiva seurata teidän pihaprojektia, meilläkin se on edessä ehkä tulevana syksynä! :)

  VastaaPoista
 23. Kahdella arvalla sitten pelissä mukana! Harmaa onkin lempivärini. :)

  VastaaPoista
 24. Arvonta suoritettu ja voittajana tänään on Johanna! Otatko yhteyttä minuun sähköpostilla taijamaija@pp.inet.fi ja laitatko osoitetiedot tulemaan! Onnea!

  VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!