torstai 3. toukokuuta 2012

Timantteja, timantteja!

Ensinäänkin kerron, kun tilasin Wilhelmiinan helmi nimisestä verkkokaupasta ihanan kirjotun tyynynpäällisen vähän aikaa sitten. Siinä on teksti "Kiss me before I sleep", kurkatkaa ihmeessä tuo verkkokauppa siellä on ihania puulaatikoita ja tilkkupeittojakin ja hyvin oli huolella tehty tuo päällinen. Lähikuvaa tyynystä en suoraan sanottuna ilkeä laittaa, sillä silittäminen oli toissijainen asia saadessani tuon ihanuuden.. Vetäsin sen sitten suoraan tyynyn päälle. (Sovitaanko, että silitän sen lähiaikoina vielä?) ;)
Kyseiseen verkkokauppaan löysin Kotiliesi-blogin kautta. Tuo blogikin on niiin ihana. Voisin ottaa sisustusavuksi kyseisen verkkokaupan ja blogin pitäjän, mikäli se olisi mahdollista. =) Sitten vielä lisään; Tämä ei ole maksettu mainos vaan sydämestäni kirjoitan kehut.

Sitten pomppaan niihin timantteihin.. Lampusta puuttuu vielä tärkein; Ne polttimot. Lisäksi tuo ketju on poikkastava vielä ja niin päin pois, mutten malttanut olla ottamatta muutamaa kuvaa "puoliksi asennetusta" valaisimesta.. Se on niin glamour! <3Makkarin sisustaminen on vieläkin vähän vaiheessa, muutamia asioita siellä on liikaa ja muutamia puuttuu, onneksi tämä ei ole enää niin toivoton projekti kuin esimerkiksi vierashuoneemme alakerrassa.. Vierashuoneessa edelleen pähkäilen, haluanko tapetoida sen pystyraita (valkea-satiiniraita) tapetilla vaiko jollain muulla, vierashuoneen "teemana" on valkoinen huone..

Kunhan saan vielä muutaman jutun kuntoon makkarissa, niin voinen ottaa kokonaisvaltaisempia kuvia..

ps. Muistakaahan osallistua arvontaan, joka löytyy vasemmasta sivupalkista!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!