perjantai 4. toukokuuta 2012

Vaikka kotini ehkä onkin suhteellisen hillitty ja tyyni, niin minä en ole...
Vaan toimin toisinaan hyvinkin rempsakkaasti ja räväkästi. Rakastan kirkkaitakin värejä ja pinkki on yksi ehdoton suosikkini. Sitä onkin tämän kesän Finlaysonin kangasmallistossa aika kivasti tarjolla, niin kuin on muitakin värejä. Minä kuitenkin valitsin uutuuskuoseista tuon Taimi-kankaan, joka on hyvin paksua puuvillaa. Voisinpa vaikka sanoa, että "purkamiskestoista" kangasta, nimittäin tuli ratkomishommiakin tänään ommellessa ja kangas kesti ne oikein hyvin, miun rajusta käsittelystä huolimatta. Plussat siitä Finlaysonille!

Tänään on Helsingissä Esplanadin puistossa tempaus, jossa jaetaan 50cm paloja näistä Finlaysonin kankaista, sen innoittamana minäkin päätin ommella mitä 50 sentin kahdesta kangaspalasesta saa; Syntyi kääntökassi (jonka ohjeet saat Finlaysonin kaupasta kun ostat kankaita, jotka muuten ovat koko loppukuukauden tarjouksessakin!) ja epämääräinen, pikkuruinen kesä-tyyny.Tyynyssä on Finlayson-kankaiden lisäksi myös hieman pellavaa, jotta se istuisi vielä paremmin tänne meidän värimaailmaan.

Niin ja muuten, alimmassa kuvassa kassin sisällä on pyöräilykypärä ja ihana pöytäliina, eli tilavakin on vielä kaiken lisäksi! Menisi vaikkapa rantakassina helteillä.

Hauskaa viikonloppua kaikille ihanille lukijoille!

2 kommenttia:

  1. Ihana kassi! Taimi-kangas pinkkinä on tosi raikas. Teitkö kassin itse?

    VastaaPoista
  2. Kyllä tein ihan itse sen kassin. Helpot ohjeet saa Finlaysonin myymälästä mukaan kun ostaa sieltä kankaita. =)

    VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!