perjantai 25. toukokuuta 2012

Puita rivissä, silmät ristissä ja sormet syyhyää..
Muutamia puita hain jo puutarhalta odottelemaan istutusmonttujaan. Ostin omenapuita 3 kappaletta, yksi niistä on Vuokko (käsittääkseni kesäomena, valkean kuulaan paranneltu versio) toinen on Punakaneli joka on minulle ennestään entisen kodin pihalta tuttu kaveri ja viimeinen on joku Melba (en muista oliko joku etuliite nimessä).. Lisäksi ostin yhden kirsikkapuun taimen, se on makea uudemmantyyppinen kirsikkapuu jonka nyt vähän riskillä otin, koska en ole ihan satavarma onko pihamme riittävän suojaisa tälle puulle.. Niin ja luumuja otin pari taimea joista toinen on Sinikka (vanhatuttavuus tämäkin!) ja toinen oli joku keltainen, makea ja isompiluumuinen laji, en todellakaan muista tämänkään nimeä. Onneksi puiden rungoissa on "lunttilaput". =)  Ihan kaikkia puita en saanut yhdellä autokeikalla haettua, koska ei mahtunut kyytiinkään. Ja osa puista tuleekin muualta..

Pioneja tilasin www.pionienkoti.fi sivustolta koska halusin erityisiä, Do tell ja Angel Cheeks olivat ehdottomia suosikkejani, koska ovat väreiltään tuollaisia ihania vaaleanpunaisia. <3 Yksi pionilajeista jonka valitsin on puhtaan valkoinen ja kerroksittainen. Kaikki ostamani pionit ovat kiinanpioneja.

Hevosen kakkaakin kärräsin jo autolla töihinkin maanantaina, kotiin sitä pitäisi hakea myös. =) Jos joku lähistöllä kaipailee niin mulla ois tiedossa hyvin reilusti palanutta kakkaa. =)

Raparperi ja karviaispensasvauvat (2kpl vasta) sekä pieni vadelmapöheikkö saapuivat myös meille eilen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!