sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Meidän pihapiirissä haiskahtaa työlle..

Kaivinkone seisoo yhä tuossa nurkalla, oottelemassa tankkausta. Käsittääkseni pienempi kaivuri on tulossa tänne pihahommiin kunhan niitä täyttöjuttuja saadaan tänne. Muutamia kuvatuksia otin pihalla tänään talosta..

 -mieletön aurinkoilma, ihanaa! Kivikeko on ollut talven yli tuossa talon edessä, toisella puolella on kivetyskivet ja toisella nuo "mukulat"..

 Miun takapihan kiipeilykivet. Nämä on nyt nostettu taakse odottelemaan täyttöjä, sitten ne siirretään omille paikoilleen..
 Harkkoja kuistilla.. Näitä vielä tarvitaan. =)
 Kaivinkone talon sivustalla.. Tälläkin puolen taloa on vielä reippaasti täyttöjä. Tähän olen suunnitellut omenapuita ja kirsikkapuita..
 Lasten leluja on joka paikassa pihallakin.. Tollaset sinkkisaavit hankin niiden säilytykseen..
 Riemua tramboliinilla..


Autokatoksen takana on kauhee monttu vielä, sekin pitää täyttää. Tälle alueelle on suunnitteella lasten leikkipaikka, oikeastaan oma leikkipuisto. Minulla oli lehdessä ilmoitus leikkipuistovälineistä ja olen niitä muutakin kautta etsiskellyt..

2 kommenttia:

  1. Joka kerta mää vaan ihastelen tuota teidän julkisivua, se on vaan niin hieno. Jos mää joskus vielä miehen kanssa rakennan talon niin mä tuun kopioimaan teidän julkkarikuvat :D

    VastaaPoista
  2. Kiitos Johanna. =) Julkkari ei ole vielä ihan valmis, kun puuttuu ne kuistit ja portaikot. Niin ja tuonne ylös kolmen keski-ikkunan väleihin "kuuluisi" vielä feikkipylväät, mutta mä vielä makustelen että tuleekohan sitten "Liikaa" juttuja tuonne.. =)

    VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!