perjantai 29. maaliskuuta 2013

Pinkkiä Pääsiäistä!

Ollaan täällä vähän leivottu ja laitettu huomisia Irvinin 5v juhlia varten! Kokeilin leipoa whoopies-leivonnaisia ja hyviähän niistä tuli, kakkupohjan pyöräytin myös eilen ja yön viimeisinä tunteina näpersin angrybirds-sokerihahmoja kakun koristuksia varten.
 Synttärisankari rummuttaa uusilla rummuilla ja meteli on sen mukainen!
 Onneksi pienimmäinen ei ainakaan vielä reakoi mekkalaan lainkaan! Kuvassa muuten on Kuopiosta Popista ostettu vauvan puku, ihana!
 Makkarikin sai tänään uuden värityksen, vielä kun saisin kesäisemmät verhot (onko niiden aika jo?) ikkunoihin. Aika hurjat on pinkit, mutta kyllä kai niihin silmä tottuu! Laittelin myös kylppäreihin pinkit tekstiilit, kristallilamppuihin ruokailutilaan ja pelihuoneeseen pinkkejä pääsiäismunia roikkumaan ja pojille huoneisiin vähän mintun vihreitä pilkkutyynyjä. Oikea väripläjäys tähän beige-harmaa-valkea-mustaan linjaan!
Ruokailutilassa on monta viikkoa jo ollut aina uudet valkoiset tulppaanit. Nyt ne saivat väistyä ja pinkit kukat tulivat tilalle!
Ihanaa, värikästä, aurinkoista ja erityisesti pinkkiä Pääsiäistä kaikille lukijoille! Jospa saisin huomenna juhlien tiimellyksessä otettua vähän kuviakin tänne.. Joskus tuppaa lasten juhlat olemaan niin tapahtumarikkaat, ettei ehdi mitään..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!