sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Sunnuntaitunnelmia ja tuhinaa

Meillä pieni mies vetelee sikeitä ihanasti. Nukkuu, syö ja kakkaa. Ihan niinkuin vastasyntyneen kuuluukin. Pienen pieniä hetkiä jaksaa tutkailla maailmaa sumuisen sinisenturkooseilla silmillään. Uskompa, että tästäkin pojasta tulee ruskeasilmäinen kuten edelliset.
Lasten Metsolan ihanuuksia meillä on, lähinnä noita froteejuttuja, bodeja ja myssyjä. Tämä keltainen on oikea Pääsiäismyssy. =P
 

Isot veljet saivat isovelilahjaksi legojuttuja, tai no nämähän eivät ole oikeita legoja mutta menee samaan sarjaan legojen kanssa ja palasetkin sopii toisiinsa.. Meillä on viimeaikoina oltu "sotahulluja", kaikki pojat tykkäätät pikkusotamiehistä ja sota-aiheisista jutuista.

Meijän 3v8kk Iivan on saanut hurjia uhmakohtauksia vauvan kotiuduttua.. Pieni herra kyllä on huomion kipeä tapaus ollut koko ikänsä. Eli odotettavissa olikin moinen reaktio. Muut veljekset ovat ottaneet vauvan vastaan hyvin ihanalla hellyydellä.

Sitten vielä "päivän asu"-kuva. ;) Lindexiltä ei oikein viime kuukausina ole löytynyt minun makuuni vaatteita, no alusvaatteet ovat mielestäni siellä ihan jees ja laadukkaitakin. Ja aina ota 3 maksa 2 tarjouksessa. =) Mutta siis tämä vauvan body on Lindexiltä, samoin kuin housut ja sukatkin. Edullisia perusvaatteita.
Hauskaa sunnuntaita kaikille! Meillä jänskätään koiran mätsärissä onnistumisia, ollaan nyt viime ja tänä viikonloppuna käyty harjoittelemasa Pääsiäisen koiranäyttelyä ajatellen.. =)

Valtakunnassa siis kaikki hyvin.

=)

3 kommenttia:

  1. Voi taivas miten sulonen ja pieni!! Oma tulee perjantaina 6kk ja onko se muka joskus ollu noin pieni?! :) Sylintäydeltä onnea!

    VastaaPoista
  2. Voi mikä ihana nyytti! Paljon onnea koko perheelle! :-)

    VastaaPoista
  3. Jättipaljon onnitteluita teille kaikille!! Ihana nyssykkä!!!!!!

    VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!