perjantai 15. maaliskuuta 2013

Tuoksutellaan vauvaa..

 
Luonnon värejä ihan pikkuselle
eka vauva jonka olen halunnut pukea näin hillittyihin väreihin,
joskin kaapissa odottaa jo meadin väripommit!


Lastenvaatteisiin hurahtaneena ihmisenä tykkään shoppailla pienilleni kaikenlaista, arvostan kuitenkin myös itsetehtyä todella paljon. Poikien mamma on tehnyt esim. kastemekon heille omin kätöisin ja eilen uusi vauva sai mammalta upean l.valkean villa-asun. Ihana, eikä taatusti tule joka pojalla päällä vastaan tuo ihanuus. Alemmassa kuvassa pienellä Newbie-malliston 56cm body, Popin myssy pienintä kokoa ja ihana Pentikin viltti.

Ps. sänkyvinkkejä vauvalle otetaan vastaan, meillä ei ole vielä löytynyt ihanaa pikkuihmisen sänkyä!!!

5 kommenttia:

 1. Stokken Sleepi on ihana ja ajaton sänky! Me ostettiin se esikoiselle aikoinaan valkoisena ja nyt se on jemmassa odottamassa joko kolmatta vauvaa tai tulevia sukupolvia :D

  Ja lastenvaatehörhö täälläkin, joten kiva katsella noita suloisia vaatteita ja vauvakuvia :)

  VastaaPoista
 2. Mie kävin yhessä liikkeessä katsomassa semmosta vanhaa rautaista vauvan sänkyä, kunto oli kuitenkin niiin huono ja hinta iso, etten halunnut sitä ostaa. Jotain ihanaa rautasänkyä oon siis yrittänyt etsiä. Ehkä.
  Mikshän tänne ei kukaan taida tuoda amerikan ihanuuksia? Kaikki on aina niin samanlaisia nuo vauvojen ja lasten sängyt..

  VastaaPoista
 3. Tuhannesti onnea koko perheelle pienestä nyytistä! <3

  Tuo body on tutun näköinen, meillä ollut jo kovassa käytössä ;)

  VastaaPoista
 4. Paljon onnea :) Aivan ihana pikkuinen :)

  VastaaPoista
 5. Mulla oli pienenä poikien mamman virkkaama poncho, ja se oli kyllä maailman paras. Oot varmaan huomannukin, että mamma pitää pojat ainakin villasukissa ja lapasissa, jos ei muuta värkkää :)

  VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!