sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Hai sie siellä!

Ihana aurinkoinen syysviikonloppu. Se antaa niin paljon virtaa ja intoa touhuta kaikenlaista. Minusta tuntuu, kuin olisi taas tuhat rautaa tulessa yhtäaikaa. =)
Illalla laitoin pikkutalvioita vähän juurtumaan veteen ja suunnittelin pihajuttuja, sain ison idean toteutettavaksi ja se pitäisi tietysti saada heti tehtyä!
Shoppailuja on tullut tehtyä, ihanat vaahtokarkkimaisen vaaleanpunaiset sydän-laatikot pääsivät meille asustelemaan. Näitä suunnittelin yhteen vaatehuoneista. Lisääkin meinaan hankkia, jos jossain tulee vielä vastaan (ostin ns. kaupan tyhjäksi näistä). Vaatehuoneen suunnittelu kovasti päällä. Haluaisin tehdä arkivaatteidemme säilytyspaikasta kivannäköisen ja maalaisromanttisen. Katsotaan, mitä keksitään. ;)


Ja sitten nuo saappaat. Niitä ei liene koskaan liikaa. Meillä Iivan 4v ja Anton 12v saivat yhtäaikaa uudet Hai-saappaat. Toiselle mustat 43 kokoiset ja toiselle nämä ihanat valkoiset kokoa 28. Entiset kun kävi pojilla pieniksi. Polarn O Pyretistä löytyi mustavalkonälkään raitapaitoja ja yksivärisiä laadukkaita collegehousuja, joissa muuten oli hinta alentunut entisestä hinnasta, Alvinille nämä siis ostin!

Finlaysonin arvonta jäi huomisaamuun, sillä pienet piiperöiset saapuivat väsyneinä, nälkäisinä ja kiukkuisina mökkeilemästä tänään, saavat toimia onnettarena, askartelen yön hiljaisina tunteina ne arpalipukkeet. Huomiseen siis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!