sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Sunnuntain sutinoita ja supituksia

Ihana elämä. Olen tuntenut viimepäivät kiitollisuutta terveydestäni ja lapsista jotka ovat minulle kaikkeni.
Viittaan terveyasialla tilanteeseen kun alkuviikosta lääkäri soitti ja kertoi hyviä uutisia, sain seuraavaksi kymmeneksi vuodeksi huoletonta elämää tuon asian tiimoilta, sitten kontrolloidaan taas uudelleen.
-tämän innoittamana olen taas laitellut enemmän kotia. Järjestellyt, siivonnut, suunnitellut ja laittanut..
Valkoiset kanervat pääsivät sisälle ilahduttamaan meitä, kaksi sinkkiämpäriä nököttää nyt tuossa pöydällä kynttilän jalkojen läheisyydessä. kynttilät kuuluvat niiiin syksyyn, että niitä olen alkanut taas poltella oikein urakalla..
 
Eteinen sai tänään viimein listansa ja eteisestä lähtevä käytävä kodinhoitohuoneeseen ja kahteen vaatehuoneeseen sekä vessaan sai viimeviikolla hankkimani asemankellon seinälle. Jujuna tässä on se, että nään sekä kodinhoitohuoneen ulko-ovelta, että pääovelta sisään tullessani paljonko kello on. En pääovelta ihan suoraan, mutta parin askeleen päästä.
Listoittelua tuo isännyys harjoitti myös muualla, jonkun verran joutui purkamaan timpurin laittamia listoja poiskin.. Se tietysti ottaa lisää aikaa. Ehkäpä tässä syksyn mittaan saadaan viimein nuo pari vuotta puuttuneet listat loputkin seinille.
 
Muutamia sisustusesineitä seinille olisi vielä laiteltavaa, ja odotan kahden vaatehuoneen rakentelua käyttökuntoon. Itseasiassa aika kovinkin odotan, ne helpottavat niin paljon meidän elämää ja antavat mahdollisuuden järjestellä asioita omille paikoilleen. Kaikki kun on vielä ihan hujan hajan meillä. =P
 
Mukavaa tulevaa viikoa lukijoille! Katsotaan miten ehdin postailemaan, on suunnittella reissuamista ja esikoisen eka ulkomaanmatkakin tulossa.
 

2 kommenttia:

  1. Terveys on ainakin itselle sellainen asia, että sen tärkeyden muistaa vain kun se ei ole aivan kunnossa. Hienoa, että sait hyviä uutisia. Sitä kannattaa vaikka vähän juhlia. Kanervat sinkkiämpärissä näyttävän niin kauniilta.

    VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!