maanantai 9. syyskuuta 2013

Reimailijoille talven Reimaa

Kahden pienimmän pojan ikäero on meillä aika suuri, melkein 4 vuotta. Se on mielestäni niin pitkä aika lastenvaaterintamalla ja muutenkin, että sekä muoti, että maku ja mieltymykset ennättävät muuttua. Möin ja lahjoitin aika paljon Iivanin vaatteita jo pari vuotta sitten pois. Tämänpä vuoksi Alvin on saanut aika paljon ihan omia juttuja. Ja hyvä niin. Alvin on olemassaankin hieman poikkeuksellinen lapsi meillä, hän on ihan minipieni vauva kooltaan ja väritykseltään erilainen, koska hänellä on ihanat pyöreät siniset silmät (kaikilla muilla pojilla ruskeat). Sinänsä en "muotia" seuraa, mutta pidän siitä että lapsella on itseänikin, omaa silmääni miellyttäviä ja lapselle sopivia vaatteita.
Reiman kanssa blogiyhteistyönä pääsimme tutustumaan uuteen Newborn-mallistoon ja sieltä sain miettiä itse mille meillä olisi tarvetta. Valitsin sitten haalarin. Annoin Reiman suuntaan pojan mitat (7,3kg ja 60,8cm 5kk neuvolassa vajaa kuukausi sitten) ja sain malliston Valla-haalarin mustana, koko on yhdistelmäkoko 62/68. Ensivaikutelma koosta oli, että apuva onkohan liian pieni, mutta sovitus kertoikin enemmän. Puku on juuri sopiva ja kasvullekin varaa on! Malli on melko tyköistuva, ihana pikku pötikkä vauvasta tuli haalarissaan, mutta koska tuo materiaali on joustava ja pehmoinen, ei se ole yhtään tönkkö.  Reiman tämän talven mallistot ovat muuten todella kauniita, kävin Reiman myymälässä pari päivää sitten katselemassa ja olisi tehnyt mieli ostaa sieltä sitä ja tätä! Ennen shoppailuja minun täytyy kuitenkin saada käytyä läpi poikien vaatevarastot ja selvitellä mitä kaikkea talveksi tarvitsemme.

 Hieman vakava ilme sovitellessa, Alvin oli juuri herännyt vaunu-uniltaan. Myssykkä on myös Reiman uutta mallistoa, ihanan lämmin ja kaunis sinertävän harmaa (antransiitti). Tämä hatun värivalinta oli minulle hieman poikkeuksellinen juurikin sinisyyden vuoksi, mutta kun se vaan kävi niin älyttömän kauniisti pojan sinisiin silmiin. Mustan puvun plussana on, että melkein mitä tahansa voi siihen yhdistää. Ja toisaalta tämä on hyvin ajaton. Monilapsisen perheen valintoihin voi joskus vaikuttaa se ajattomuus, haalari käy myös sukupuolesta riippumatta tytöille ja pojille.
Tässä Newborn malliston haalarissa on upean lämmin huppu. Mietinkin, että sitten kun alkaa pakastua ilmat, alkuun menee tuo haalari ihan kypärämyssyn kanssa vaunuissa nukkuvalla pienellä ihmisellä.
´Haalarissa on kaksi vetoketjua edessä, se helpottaa vauvan pukemista ja riisumista. Lahkeiden ja hihojen suussa on "lärpäkkeet" joilla ne saa suljettua, periaatteessa rukkasia ja töppösiä ei välttämättä tarvita, lämmin sukka ja lapanen tuonne riittänee. Käytännössähän sen sitten näkee, vielä kun ei kokemusta enempää ole.

Haalarin sisus on pehmeää teddyä, valkoista. Se vähän raikastaa mustaa väriä. Innolla odotan, kunhan kaivelen hattuvarastot ja kokeilen eri sävyisten myssyjen kanssa tätä haalaria. Laitan sitten taas lisää kuvia ja käyttökokemuksia. Nyt juuri mittarissa on niin paljon asteita vielä, ettei haalaria oikein voi ottaa käyttöön. (Toisaalta lämmin syksy on kyllä aivan ihana juttu!) Palataan siis asiaan!

                                       Tästä linkistä pääset shpppailemaan Reimalle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!