tiistai 24. syyskuuta 2013

Taikavilla pelastaa pieniä käsiä syysmyrsyltä!

Saatiin testailtavaksi pienille pojille käsineitä Polarn O.Pyretiltä.. Heti alkuun minulle oli villan ystävänä selvää, että villaiset käsineet lapsilleni haluan. Sain ottaa mieleiseni käsineet pojille heidän valikoimistaan, värejä oli taas vähän joka lähtöön tarjolla, melkein valitsinkin moniväriset turkoosi-sävyiset raidalliset, mutta viime metreillä vaihdoin vielä perinteisiin sini-valkoisiin. Ne on vaan niin ihanat.
Magic wool käsineet ovat nimensä mukaan villaa (ja akryylia) ja joustavat eri kokoisiin käsiin sopiviksi tosi kivasti. Meillä tuo sama koko meni 4 vuotiaalle, 5 vuotiaalle ja 7 vuotiaalle oikein loistavasti. Vauvan käsineet olivat lapaset peukulla (näitä saa myös ilman peukkuja) ja istuivat myös hyvin 6kk vauvallekin.
Meillä on ennestään ostamani Windfleectakit, jotka on muuten aivan loistavat syyskeleihin, lämpimät ja veden&tuulen pitävät, meillä näitä on kutsuttu "pyöräilytakeiksi" poikien toimesta.
Mielestäni on kiva, että lapsille on eri menoihin ja lähtöihin eri vaatekertoja. Meillä ainakin ulkoillaan niin paljon, että yhdellä setillä ei pärjättäisi.
Tänään mittari näytti aamulla +5 astetta, aika hurja pohjoistuulikin vielä, ulos on silti päästävä! Tässä testiryhmäläinen on tulossa sisälle tamineidensa kanssa ja kädet ovat oikein lämpimät, pohjoistuulesta ja kosteasta sadekelistä huolimatta.  Pienen herran kädet ovat siis pelastuneet kylmältä!

Iivan halusi testailla saako käsineistä ja pipoista tehtyä taidetta. Ja kyllä niistä taideteoksia syntyikin.

Tässä vielä yhteispotretti käsineistä.

Hei hei.. =) Kuulemiin..
 

1 kommentti:

  1. Ihania hanskoja, pitääkin käydä ostaas pojalle samanlaiset :)
    Pääsit osallistumaan hyvän fiiliksen jakamisen arvontaan Jovelan talopäiväkirja blogissa http://jovelassa.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!