lauantai 24. toukokuuta 2014

Eräitä kesäprojekteja

Hyvää kannattaa odottaa, eikö niin? -Minä olen ainakin odottanut mielestäni aika kauan meidän takaterassin valmistumista ja nyt kun projekti on saatu vihdoin polkaistua käyntiin, voin hymyillä ja uskoa, että kyllä se joskus vielä valmistuukin! -Nyt olisi ollut jo melkoiset terassikelit, mutta toivotaan kesän tuovan samanmoisia pienissä erissä jatkossakin.

 Tässä kuvassa muutamakin kesän projekti. En aio enää yhtään talvea suostua elämään ilman, että saadaan nuo loputkin sähköhommat tavalla tai toisella eteenpäin. Meillähän sähkömies teki katoamistemput ja lupailee ja lupailee tulla jatkamaan. Muut projektit: Vasemmalla olevassa istutuksessa tiiliskivet pitäisi viileämmillä keleillä kaivaa maahan reunakiviksi. Mukulakivetystä ajattelin vähän liekin heittimellä näyttää ja muurikivialtaaseen vaihtaa istutukset piakkoin!
 Kesäkukkia on vähän joka kulmalla jotain. Yritän malttaa olla ostamatta enää yhtään lisää. =) Tänään olin ystävän "apuna" kesäkukkaostoksilla. Ihanaa!
Nurmikon ajelin nyt tänä iltana toiseen kertaan tänä kesänä. IHANAA! Voisin ajaa vaikka tuhansia neliöitä nurmikoita, se on ihan terapeuttista hommaa. Meillä nurmikkoa on noin 800m2 pihassa. Kaupungissa kun ollaan, on pihat tosi pieniä.

Meillä muuten kuvissa nurmikot on parhaita alueita, osa nurmikoista ei näytä ihan näin hyvältä. Syynä siihen tuo kuvassakin näkyvä "vihje" eli jalkapalloilu. Me ollaan annettu lasten telmiä ja temmeltää ja pelata pelejä kavereineen heti keväästä alkaen nurmikolla. Kyllähän se siitä on vähän kärsinyt. Onneksi ei olla kovin tarkkoja tuosta(kaan) seikasta!

1 kommentti:

  1. Mikä siinä onkin että noita raksa-alan ammattilaisia ei saa enää kirveelläkään tekemään töitään loppuun?! Ärsyttävää! Meillä ihan sama homma monenkin alan edustajan kanssa.

    VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!