perjantai 2. toukokuuta 2014

Kätevä kotona -lasermittausväline

 Nyt loppui se rullamitan kanssa pelleileminen, ainakin meillä! Olen lahjakkaasti onnistunut hajottamaan useita rullamittoja tämän rakennusprojektimme aikana. Varsinkin pidempiä juttuja mitatessa rullamitalle on käynyt jos jonkinmoista vahinkoa. Kevätmessuille osallistuessani Biolanin ja Boschin järjestämään tilaisuuteen sain kivasti tietoa laitteista joita Boschilla löytyisi meidänkin perheen tarpeisiin mm. maaliruisku olisi aitaprojektiin todella kätevä ja kukapa ei robottinurmikonleikkuukonetta omaan pihaansa haluaisi! Kaikki paikalle saapuneet bloggaajat saimme laser-mittausvälineen kiitoksena Boschin edustajalta nyt on jo vähän  testailtukin sitä..
Laite olisi ollut varmasti kätevä jo ihan rakennusaikoina, se on pieni ja kevyt ja kulkee hyvin mukana.Helppokäyttöinenkin laite on, ei monia epämääräisiä nappuloita ja nippuloita. Nyt rakentamisen loppuvaiheissa sitä voi käyttää edelleen erilaisiin mittausjuttuihin vaikkapa pihakivetyksen kanssa tai kun rakennetaan kasvulaatikoita puutarhaan. Mittauslaitteessa on muisti joka muistaa pari viimeisintä mittaa, joten sekin helpottaa mittailuhommaa ja erillisiä muistiinpanovälineitä ei kaivata.

Tässäpä vaikka oiva idea lahjaksi äitienpäivänä äidille joka on kova puuhastelemaan pihalla/erilaisten projektien parissa. ;)  Pieni kiva ja näppärä "turhake" jokaisen omakotitalojan taskuun.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!